ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина IX, брой 3, 2015

ИПО участва на изложението Хановер Месе 2015

ИПО участва на изложението Хановер Месе 2015

За поредна година българският индустриален производител, специализиран в леенето и механичната обработка на метални елементи - ИПО, взе участие в мащабното специализирано техническо изложение Хановер Месе 2015.

На самостоятелния щанд на производителя посетителите на изложението имаха възможността да видят завършени центробежно ляти бронзови и месингови втулки с единично тегло 300 кг, намиращи широко приложение в минно-обогатителната промишленост, пътно-строителната техника, кораборемонта, енергетиката, силови машини и агрегати. Основният акцент на изложението падна върху капацитета на машиностроителната компания в центробежното леене на детайлите от бронз и месинг, както и на технологиите, разработвани за постоянно подобряване нивото на качество на крайната продукция.

„Представените изделия и технологичният ноу-хау, трупан с години, предизвикаха голям интерес сред специалистите, които инициираха конкретни преговори за коопериране и доставки с водещи световни и европейски фирми от машиностроителната, корабостроителната индустрия и енергетиката“, обявиха от компанията.

Освен това, посетителите имаха възможността да научат повече за механичното производство и леярната на фирма ИПО, предлагаща богато разнообразие от отливки от черни метали със специално предназначение от средно и високолегирани стомани - облицовъчни плочи от високоизносоустойчиви стомани, работни органи на земекопна техника, питатели на мелници, конуси, чукове и тела на трошачки и шредери, пластини за пластинчати питатели, редлери и др.

„Участието на изложение като Хановер Месе е една изключителна възможност за всеки бизнес в технологичния сектор да свери своя часовник с най-новите тенденции и иновации в индустрията. За нас събитието всяка година дава чудесни възможности за увеличаване на партньорствата ни и разширяване на мрежата от клиенти в световен мащаб“, споделиха от ИПО.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини

реклама