ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина X, брой 2, 2016

Дренажни системи от StormTech

StormTech предоставя първокласни продукти и услуги, които изпълняват и надвишават стандартите за изпълнение и очакванията в сектора. Дренажните системи StormTech са предназначени основно за използване под паркинги, пътища и тежки земни маси, като по този начин се пестят ценни площи и се запазват водните ресурси. StormTech предлага на проектантите, собствениците и изпълнителите висококачествени продукти и услуги за управление на дъждовни води. Постоянните предизвикателства, поставяни от проектанти и инженери, карат StormTech непрекъснато да разширява гамата на продуктите си, като осигурява допълнителна гъвкавост спрямо техните обекти.

Разработените от StormTech първокласни продукти за изпълнение на дренажни системи се открояват от останалите с отличните конструктивни характеристики за по-висока дълготрайна надеждност на продукта.

StormTech сътрудничи със световно доказани експерти и партньори в областта на подземните конструкции.

Дренажните системи StormTech са проектирани и надвишават различни европейски стандарти за натоварване от леки автомобили, тежки камиони и дългосрочни статични натоварвания. StormTech притежава сертификати и документи с одобрение от CSTB (Франция), DIBt (Германия), BBA (UK) и ASTM (USA).

Продуктите StormTech непрекъснато се подлагат на строго мащабно тестване от трети страни, при условия на високо натоварване, с цел верифициране на характеристиките им както при динамично натоварване, така и при дългосрочно статично натоварване.

Екипът на StormTech предлага съдействие при избор на продукт, остойностяване, посещение на обекта, изготвяне на работна схема, както и съдействие при инсталирането. Предимствата при използването на дренажните системи StormTech са – бърз и лесен монтаж, висока издръжливост, максимална ефективност при транспорт и изключително лесна поддръжка.

Дренажните системи StormTech се характеризират със забележително бърз монтаж. Например, 10 броя камерни системи MC-3500, които осигуряват общ монтиран обем от 50 м3, могат да бъдат лесно монтирани в рамките на 10 минути. Дренажните системи са с оригинален дизайн на модулите с над 14 годишен опит. С тях има изпълнени повече от 18.000 проекта в световен мащаб.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини