ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина X, брой 5, 2016

ИПО с участие в специализираното строително изложение StroMA

ИПО ще вземе участие на специализираното строително изложение StroMA, което ще се проведе на терена на кариера Балша. На щанда на ИПО посетителите ще имат възможността да разгледат и тестват продуктите и оборудването предлагано от фирмата за строителния сектор, като желаещите ще имат възможността да участват в специална томбола за специалните награди на ИПО за 2016г. По време на изложението ИПО ще стартира и своите традиционни промоционални кампании, от които ще могат да се възползват посетители и клиенти. В специалните сезонни предложения на ИПО ще бъдат включени филтриращите системи на Fleetguard, услугите на IPO-Bosch Diesel Center, както и специални условия за дизеловите генератори на Cummins Power Generation.

Представени на щанда на ИПО ще бъдат водещите производители на дизелови двигатели Cummins и Yanmar. Като официален представител за България, фирмата ще информира за новите услуги предлагани по поддръжката и ремонта на двигателите на техните машини - гаранционно и извънгаранционно.

Изложена ще бъде и представителна извадка от гамата филтри и филтриращи системи Fleetguard, за които ИПО е единствен официален представител за България за пълната гама продукти. За заинтересуваните посетители ще бъдат провеждани демонстрации на дизелов генератор Cummins Power Generation в режим на работа, с възможност да научат повече за технологията и методите на аварийното, резервното и основното захранване. Не на последно място дизеловият център на ИПО - IPO Diesel Centre, оторизиран за ремонт на горивни системи от Bosch и Delphi, ще бъде представен с пълно оборудваната си база за ремонт и диагностика на дизелова апаратура за всички видове транспортна и строителна техника.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини