ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина X, брой 8, 2016

Иновации и технологични решения в GPS проследяването и контрола

Иновации и технологични решения в GPS проследяването и контрола

GPS Системи България е инженерингова компания с дългогодишен опит в производството на техника за охрана и GPS проследяване. „Повече от 18 години предлагане високо качество, професионализъм и добри производствени практики. Продуктите на фирмата притежават всички необходими сертификати за производство: CE сертификат, EN ISO 9001:2015 и др. GPS Системи България е официален доставчик на декларирани данни (ДДД), с решение на УС на АПИ 24568/20 от 10.02.2020 г.

С гордост можем да заявим, че софтуера и производството на хардуера на GPS устройствата, системата и техниката са изцяло разработка на GPS Системи България. Разполагаме с изцяло затворен цикъл на производство, което ни позволява да предлагаме конкурентни цени, високо качество, бърза и ефективна поддръжка. Като производител имаме ресурса да изготвяме индивидуални разработки по изисквания на клиента, както за софтуера, така и за произвежданите устройствата и техника.“ - споделиха от фирмата.

GPS Системи България интегрира високотехнолочини решения за контрол и проследяване на превозни средства. Предлага лесни възможности за управление на флийт мениджмънта чрез GPS контрол и проследяване на транспортни средства. GPS устройствата, които предлага предоставят данни за проследяване на транспортни средства в реално време, текущо местоположение, посока и скорост на движение, дата и час, спирания и престои, пробег и маршрут, както и много други данни за управление на автопарка.

GPS Systems с лекота подпомага намаляването на разходите, оптимизира разхода за гориво, контролира злоупотребите с гориво, следи за нерегламентирани действия и логистичните операции. GPS системата дава пълна информираност и контрол за случващото се в автопарка. Системата притежава безкрайно много възможности, повече по темата може да откриете на сайта на фирмата.