ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XIV, брой 6, 2020

Флийт мениджмънт от Frotcom

Флийт мениджмънт от Frotcom

Frotcom България предлага на своите клиенти възможност за интелигентно управление на автопарка, без значение бранша, в който оперират. Може да се избира от множество различни функционалности, които да отговарят на конкретни нужди.

С разширения мониторинг от Frotcom може да се виждат и анализират важни ключови показатели (KPI). Може да се сравнява ефективността спрямо предходен период, чрез изчерпателен набор от показатели, диаграми и карти. Разширеният мониторинг дава силата на бизнес разузнаване, позволявайки визуализация на данните за флота, фокусирайки се върху намаляване на разходите, увеличаване на производителността и ефективността. Виждайки KPI за ефективност на автопарка как се развиват във времето, можете да се съсредоточите върху тези показатели, които трябва да бъдат подобрени.

Пътните такси в България вече ще мога да бъдат заплащани лесно, бързо и удобно чрез монтираното GPS устройство Frotcom. Едно устройство служи за няколко цели едновременно, което го прави евтин и безопасен начин за заплащане на тол таксите в България и Унгария.

Данните от тахографа на автомобила и шофьора могат да се свалят дистанционно с Frotcom, а чрез съвместната му работа с Tis-Web да се архивират и анализират по всяко време, като потребителят си гарантира, че няма да пропусне свален файл. Необходим е само акаунт в Tis-Web, като Frotcom автоматично разпознава, когато има нов свален тахографски файл – от автомобила или шофьора, и изпраща копие от него до акаунта на потребителя. Тъй като Tis-Web е „cloud” базирано решение има възможност да се анализират данните отвсякъде, включително като се използва приложение за смартфон.