ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XIV, брой 7, 2020

Петрус предлага алуминиеви товарни рампи LOTUS

Петрус предлага алуминиеви товарни рампи LOTUS

Фирма Петрус е изключителен представител за България на италианската фирма LOTUS, един от най-големите производители на алуминиеви рампи. Рампите Lotus са TÜV сертифицирани и са изработени от високо устойчива алуминиева сплав. Това осигурява максимална сигурност и управляемост на широк спектър от клиентски нужди, от най-леките до най-тежките товарни изисквания.

Тежките и средно тежките рампи Lotus са идеалното решение за специалисти от различни отрасли: Тежки рампи за товарене на земекопни машини: мини багери (гъсенични или на колела), мини товарачи, багер-товарачи, челни товарачи и багери. Средно тежки рампи за товарене в строителството: хидравлични платформи, телескопични асансьори, колички и др.

Предлагат се с или без ограничители.
Алуминиеви рампи с ограничители улесняват товаренето на колесни превозни средства като се избягва странично подхлъзване поради неправилни маневри. Докато алуминиеви рампи без ограничители са задължителни при товаренето на верижни превозни средства. При необходимост те могат да бъдат съединени, за да образуват единна рампа.

Благодарение на модерния дизайн на алуминиевите рампи, надеждността, здравината постигната с повече от тридесет годишен опит, постоянните тестове за качество, с помощта на нашите заварчици, които извършват заваръчни и монтажни операции изцяло на ръка и с голямо внимание към детайла, рампите Lotus са идеалното решение за специалисти от различни отрасли.