ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XIV, брой 8, 2020

Интелигентен флийт мениджмънт за Вашия флот

Интелигентен флийт мениджмънт за Вашия флот

Frotcom България предлага система за флийт мениджмънт на превозни средства и управление на автомобилен парк. Чрез нея ще получите отговор на въпроси и решения на проблеми, на които досега не сте успели. Софтуерът на Frotcom ще Ви предостави всички необходими функционалности за лесното и ефективно управление на флотата Ви от автомобили, машини и активи, без значение бранша, в който оперирате. Чрез Frotcom ще повишите продуктивността, печалбата и услугите, които предлагате. Едновременно с това ще намалите оперативните разходи за гориво и поддръжка. С набор от множество различни функционалности, които може да конфигурирате според нуждите си, ще имате на разположение софтуер, с който лесно и ефективно да контролирате процеса на работа.

Системата Frotcom е изградена от различни модули, които имат за цел да Ви предоставят оптимално решение според потребностите Ви. Тъй като Frotcom е уеб базирана услуга, Вие може да виждате автомобилите си в реално време от всеки един компютър или мобилно устройство с достъп до Интернет, без значение дали сте в офиса, вкъщи или пътувате.

Наред с проследяването, системата Ви позволява да извличате важна информация от бордовия компютър на превозните средства. Така във всеки един момент разполагате с актуална информация за разхода на гориво, оборотите на двигателя, температурата на охлаждащата течност, както и състоянието на тахографа.

Може да изтегляте дистанционно тахографските файлове от автомобила и картата на шофьора, без да е необходимо да ангажирате някого или да спирате превозното средство от движение.

Чрез Frotcom и съвместната му работа със софтуерa за архивиране и анализ на тахографски файлове Tis-Web си гарантирате, че няма да пропуснете свален файл. Ще може да сваляте дистанционно, архивирате и анализирате в удобно за Вас време тахографските файлове, отговаряйки на законовите изисквания. Необходимо Ви е само да имате акаунт в Tis-Web, като Frotcom автоматично ще разпознава, когато има свален нов файл и ще изпраща копие от него до акаунта Ви. Тъй като Tis-Web е „cloud“ базирано решение имате възможност отвсякъде и в удобно за Вас време да анализирате данните.

Модулът Разширен мониторинг на Frotcom Ви дава възможността да наблюдавате и анализирате важните за Вас ключови показатели (KPI) само с един поглед. Чрез изчерпателен набор от диаграми, карти и показатели може да вземате информирани решения относно управлението на автопарка си. Разширеният мониторинг Ви позволява да наблюдавате развитието на данните за Вашия флот, фокусирайки се върху намаляване на разходите, увеличаване на производителността и ефективността. Така получавате информация и възможност да се съсредоточите върху тези показатели, които трябва да бъдат подобрени.

Frotcom Ви дава възможност да планирате и изпращате маршрута, по който трябва да преминат превозните Ви средства. При всяко отклонение от предварително зададеният маршрут получавате известие и може да реагирате своевременно, за да коригирате ситуацията. Получавате информация на какво разстояние от крайната точка се намира автомобила и кога се очаква да пристигне там. По този начин може да известявате клиентите си.

Може да декларирате пътни такси в България и Унгария чрез инсталираното GPS устройство, което го прави най-удобният и лесен начин за заплащане на тол такси. Не е необходимо да закупувате допълнително оборудване, както и да спирате от движение превозното средство. Това Ви дава повече сигурност и не забавя процеса на работа.

Едно GPS устройство се използва за няколко цели едновременно, правейки го най-евтиният и сигурен начин за управление на флотата Ви.

Софтуерът на Frotcom може лесно да бъде интегриран с външни системи чрез API свързаност, позволявайки лесен обмен на данни с Вашия фирмен софтуер (ERP системи). Чрез тази интеграция Вие си гарантирате, че няма да се налага някой да въвежда повторно информацията, така ще увеличите и продуктивността си. Гарантирате си по-малко човешки грешки, допускани в следствие на повторно набиране на информацията. Също така и мащабируемост - без значение колко нови шофьори, превозни средства и услуги предлагате, няма да се налага да наемате повече хора, за да се справяте с допълнителния поток на информация.

Frotcom Ви помога да планирате по-добре бизнеса си, като знаете какво точно искате и какво да очаквате от автопарка си.

Инвестирайте рационално и мислете перспективно в тези предизвикателни времена.

Ако търсите професионално решение за проследяване и управление на автомобилен парк, в допълнение с високо ниво на обслужване, то Frotcom е Вашият отговор.

Свържете се с нас, за да намерим заедно най-доброто решение за Вас.ФРОТКОМ