ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина XV, брой 1, 2021

Доволният клиент е основен приоритет на Пайплайф

Петко Грънчаров, търговски мениджър Пайплайф България част от групата Wienerberger

Доволният клиент е основен приоритет на Пайплайф

Компанията Пайплайф е една от водещите световни производители на пластмасови тръбни системи за водоснабдяване, канализация, газоснабдяване и напояване. Разкажете за новостите в асортимента на Пайплайф с приложение във водоснабдителната мрежа в страната.
Като част от групата Wienerberger, основен приоритет на Пайплайф е удоволетвореността на клиента!

Предлаганата от Пайплайф гама разбира се не включва само произведени в Ботевград материали - заводите на компанията в Унгария, Чехия, Австрия, Полша, Турция, Гърция също произвеждат, а ние внасяме за българския пазар тяхната продукция. Всичко това ни позволява да предложим цялостни решения за удобство и сигурност за клиентите си.

Едва ли има професионален строител, активен инсталатор или отговорен инвеститор, за който нашите Pragma и PRO, ЕcoBox и Profos, Solid pipe и Master3, както и Radopress да са непознати серии?!

Защо клиентите ни се доверяват: преди всичко заради сигурността и гаранциите, които могат да бъдат осигурени само от отговорна и стабилна компания!

Същественно - когато говорим за екология - е да отбележа, че както нашият завод, но и всички заводи в групата Wienerberger произвеждат, използвайки на 100 % само „зелена“ енергия, от възобновяеми източници съгл. Директива на ЕС 2018/2001.

Представете продуктовата гама произвеждана в завода на Пайплайф България в Ботевград.
Пайплайф България вече 16 години работи на българския пазар с идеята за предлагане на решения за ВиК както и за ОВК - произвеждани според утвърдени EN стандарти.

През 2020 заводът ни в Ботевград навърши точно 10 години, през които марката Pipelife се затвърди като предпочитана, както в инфраструктурното строителство, така и при реализирането на строителни проекти от различен тип.

В тези години показахме процесите в производството, както и тестовете на пластмасови тръбни системи на стотици ученици, студенти, проектанти, общински служители, които ни гостуваха в Ботевград.

Точно лабораторията ни е мястото, където повечето присъствали разбират и се убеждават, че контролът на готовата продукция при нас е на особена почит.

Заедно с тръбните системи за канализация, отопление, водопровод обръщаме сериозно внимание и на екологията и здравето - в част запазване и пречистване на водите.

Гамата включва пречиствателни станции за БФВ, сепаратори за масла и мазнини, резрвоари за съхранение на вода.

Компанията работи както с търговски фирми и строителни компании, но имаме и търговско-складова база в гр.София /от 14 години/, в която клиентите ни могат да намерят, както системни решения с марка Пайплайф, но и допълващи качествени продукти на други марки, придружени в комбинация с консултации и полезни съвети!

Ще Ви разкрия и част от една малка наша тайна:
В съответствие с плана за нашето развитие през 2021 г. предстои откриване на още собствени търговско-складови бази в страната с цел по-доброто задоволяване на нашите клиенти. Населените места за момента ще останат изненада ....

Системите Пайплайф намират приложение в общинския и индустриален сектор. Бихте ли се спрели на успешно реализирани проекти през 2020 година?
През 2020 продуктите, предлагани от нас, се вложиха в значими проекти -както в страната така и в чужбина.

В София, при строителството на отговорни инфраструктурни съоръжения, част канализация, винаги се полагат произведените от нас тръбни системи. Вероятно много от жителите и гостите на столицата са виждали кафявите гофирани тръби от системата Pragma около новоизграждащи се ключови пътни артерии в града.

В страната, при изграждането на нови водопроводи, доставихме материали в повече от 15 населени места, за да могат хората да получат повече и по-чиста питейна вода!

Участвахме активно при реализирането на инвестиционни проекти на сериозни европейски компании, които търсеха надеждни и доказани продукти.

Пайплайф от години подкрепя БАВ по инициативата „Знак за качество“ с акцент върху реалния контрол на влаганите материали.

Ние в Пайплайф полагаме постоянни усилия в мисията си да добавяме стойност в продуктите .

С тази мисъл вече няколко години работи и програмата „Доверен инсталатор“, с която искаме да бъдем максимално близо до Клиента и да му дадем спокойствие!

Програмата е насочена към инвеститорите, които искат да си подсигурят освен качествени материали, така също и монтаж от квалифицирани, обучени и лицензирани от нас инсталатори.

Огромната добавена стойност е 10 годишната гаранция, която участващите в програмата получават от Пайплайф!

През настоящата година всички, работещи в Пайплайф България, ще продължим да следваме амбицията си да направим нови подобрения - в продукти и услуги, нови програми и инициативи, с които да продължаваме да увеличаваме пълната удоволетвореност на клиенти и партньори.