СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XI, брой 6, 2014

Оргахим продължава безплатното тониране на бои и мазилки

Оргахим продължава безплатното тониране на бои и мазилки

В сезона на ремонтите Оргахим представя възможност да изберете най-подходящия цвят за вашия интериор или екстериор. Цветовите каталози за безплатно тониране на Deko Professional и Хамелекон предлагат богата гама от нюанси и задоволяват дори най-изтънчените вкусове.

След изключителния успех на първата вълна на промоцията за безплатно тониране през юни и юли тази година, в края на лятото Оргахим стартира и втора вълна на безплатно тониране и предоставя на своите клиенти възможността напълно безплатно да тонират бои и мазилки в стотици цветове по техен избор от специалните промоционални каталози.

Повторението на промоцията вече е факт от началото на месец септември, като клиентите ще имат възможност да тонират безплатно до края на октомври. Продуктите от промоцията - Леко интериорна боя за тониране и Deko Professional декоративни мазилки могат да бъдат оцветени безплатно във всички обекти на Оргахим с тонираща машина.

Леко интериорна боя за тониране се тонира безплатно по фирмен каталог „Хамелекон безплатно тониране“. Deko Professional декоративни мазилки: силиконова, полимерна, силикат-модифицирана се тонират безплатно по фирмен каталог „Deko Professional безплатно тониране на мазилки“. С тонираща система Хамелекон може да тонирате компютърно над 10000 нюанса.

В подкрепа на своите клиенти и за тяхно улеснение, Оргахим разработи мобилно приложение – Оргахим симулатор на цветове. С него може да се демонстрира как би изглеждал избран цвят върху стената вкъщи или върху фасада, преди да пристъпите към покупката на боя. Приложението работи с цветове от промоционалните каталози за безплатно тониране на бои и мазилки. По този начин може да се изпробват различни цветови съчетания и след това да се пристъпи към покупка на боя. Дава възможност за направa на снимка и за оцветяване на различни области от нея в избран от каталога цвят.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини