СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVIII, брой 1, 2021

BIM и MEP системи за сгради акцент в дейността на Бизнес Спектър

BIM и MEP системи за сгради акцент в дейността на Бизнес Спектър

Проектантско студио Бизнес Спектър ООД е основано през 2011 година от инж. Цветомир Любенов.

„Днес, в сътрудничество с инженери и специалисти в различни области, дейността ни обхваща висококачествени услуги, свързани с проучване и изготвяне на BIM (Building Information Modeling) и MEP (Mechanical, Electrical and Plumbing) инвестиционни проекти на административни, обществени, логистични, жилищни, индустриални сгради и съоръжения.

BIM и MEP са отговори за начинът ни на работа и обхвата, които влагаме при изготвяне на нашите проекти. MEP инженеринг е съвкупност от съвременна наука и изкуството на планирането, проектирането и управлението на MEP системите в обект, сграда или комплекс от сгради.

BIM MEP е важен процес във всички етапи на инвестиционното намерение и строителния процес. Инженерите ни по части MEP помагат при вземане на решения, оценка на разходите, строителна документация, управление и поддръжка на сгради.

MEP системите са сърцето и пулса на една сграда. Те са отговорни за комфорта, удобствата и уюта на всяко пространство в нея, без значение от големината и предназначението й.

Ето защо е изключително важно да изберете опитен и подготвен MEP екип от специалисти, на който да поверите проектирането.

Нашето предимство е, че разполагаме със синхронизиран екип от инженери, проектанти и специалисти в различни области, за да можем да предоставим висококачествена и цялостна услуга, да отговорим на всички очаквания и да намираме оптимални решения. Изготвяме съгласувани инвестиционни проекти по части Електрическа, Слаботокови инсталации, Пожароизвестяване, ОВиК, Газоснабдяване, ВиК, АПГИ, Конструктивна.“ - коментира за читателите на сп. СТРОИТЕЛИ инж. Любенов.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини