СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIV, брой 1, 2017

metabo® се завръща в България

metabo® се завръща в България

Един от най-големите производители на професионални електроинструменти в Германия, познат в цял свят, е отново в България. От началото на 2017г. фирма Евромастер Импорт-Експорт е официален вносител на електроинструменти metabo®.

Тази година Евромастер чества 25 години на българския пазар. Тя е позната с производството и дистрибуцията на своите собствени осем бранда - Raider, TopMaster, Makalon, TopChrome, TopGarden, TopStrong, Gadget и Basic.

Като официален представител, фирма Евромастер, вече дистрибутира марката metabo® в цялата страна и предлага гаранционен сервиз и резервни части за всички машини.

От 1924г. в metabo® разработват иновативни идеи в завода си в Nürtingen. Тези идеи се прилагат в инструменти и перфектни аксесоари за професионални потребители. Производството се базира на широка продуктова гама и собствена технология при производството на акумулаторни инструменти и батерии. Във всеки инструмент на metabo® е вложена традиционната немска инженерна находчивост. Високата производителност и перфектното качество на инструментите са резултат на използването на модерни производствени технологии.

metabo® е водеща компания в разработването на иновации в света на електроинструментите. Една от водещите им разработки е Ultra-M технологията при инструментите с акумулаторни батерии.

Тя представлява оптимално съгласуване и перфектна комуникация между мотора на машината /консуматора/, батерията и зарядното устройство.

Предимствата на тази технология са: Интелигентно управление на заряда на батерията - за максимална производителност и гарантиране на над 2000 цикъла на заряд. Електронен мониторинг на всяка отделна клетка (ESCP) - за изключително дълъг живот на батерията. Патентована технология за "въздушно охлаждане" на батерията по време на зареждане - за по-кратко време за зареждане и по-дълъг живот на батерията.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини