СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVIII, брой 1, 2021

Нов каталог 2021 от INDEX

Нов каталог 2021 от INDEX

Производител и доставчик за индустриалния и строителен сектор, INDEX предлага перфектни решения за закрепване. Фирмата започва новата година с голям брой иновации и увеличена гама от артикули.

Новата гама TH/TF винтов анкер е приложим за различни закрепвания в бетон - на разположение са 9 вида в зависимост от вид на главата, дължина, диаметър и покритие. Имат Серификат ЕТА Опция 1, Сертификат за сеизмичност и за пожароустойчивост. Отличават се с оптимизирана резба, с възможност за многократно използване. Нови размери са добавени и в гамата на МТН неръждаеми А2 анкери.

Групата сертифицирани химически анкери е разширена с новите MO-PU - универсален полиестерен и MO-PS+ - полиестер без стирен.

Каталог 2021 също включва гамата от Хибридни MS Полимерни лепила и Силикони. Лепилата въплащават здравината на полиуретана с изолационните качества на силикона. Силиконите, налични в разнообразие от видове и цветове, са устойчиви на влага и приложими за разнообразни материали.

Разширена е и гамата на полиуретановите пяни с две ръчни такива (за покриви и пожароустойчива), а също и пистолетна пяна за лепене на изолационни плоскости.

В Каталог 2021 ще откриете още над 150 новости, свързани с: елементи и системи за закрепване при товаро-разтоварни и осигурителни и дейности (такелаж), разширена гама от асортименти за DIY сектора, нови усилени и термоизолационни скоби за тръби, сиви кабелни връзки и такива с метални частици, нови видове и размери профили и аксесоари за тях, пластмасови дюбели, разнообразие от болтове, гайки и шайби.

INDEX инвестира и в създаването на покритие от ново поколение, Atlantis, което намира приложение за закрепвания в различна среда и защита срещу корозия.

Новият каталог е достъпен онлайн, което спестява време и улеснява търсенето на информация. Това подобрява потребителската удовлетвореност, основна философия и цел на INDEX и ВАЛА ТРЕЙД ЕООД.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини