ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина VI, брой 3, 2012

Ще се проведе демонстрационно изложение на транспортна и специализирана техника

И тази година Балкан Стар, съвместно с Терра България, Би Ем Лизинг Трейд, Омникар БГ, Геотрейдинг, ИПО, Shmitz Cargobull, Пауъртек и Райфайзен Лизинг, организира демонстрационно изложение за транспортна и специализирана техника.

Демонстрационното изложение включва 10 минутно представяне на дадена машина с презентация на възможностите й и експлоатационни примери.

Тази година изложението ще се проведе в Пловдив, в периода от 15.05.2012 до 17.05.2012г.

Nissan Forklift пусна на пазара новата ZX 8 т серия мотокари, както и крановете на Palfinger, Palfinger е австрийска компания, създадена през 1932 г. И до днес тя заема водещо място като производител на хидравлични повдигащи, товарни итранспортни системи. Palfinger си съдрудничи директно с всички производители на камиони и транспортни съоръжения - DAF, FORD, IVECO, KAMAZ, MAN, MERCEDES-BENZ, RENAULT, SCANIA, VOLVO, VW и др.

Тясното сътрудничество между производителя на крана и на камиона гарантира висока сигурност при експлоатация на съоръженията. Всички те могат да се комплектоват с разнообразни и многофункционални сменни съоръжения и захвати. Съоръженията от продуктовата гама на Pаlfinger намират приложение в повечето отрасли на икономиката – селско стопанство, дървопреработване, строоителство, търговия, строеж на електро-, газо- и нефтопроводи, преработка на отпадъци, военна индустрия, транспорт и др.

За да задоволи напълно нуждите на своите клиенти и да запази високото качество, Palfinger разделя своята гама в няколко основни направления: PALFINGER PK&PC - кранове за манипулиране с всякакъв вид стоки и материали, изключително прецизни и мнгофункционални; PALFINGER EPSILON - специализирани кранове за индустрии като дървообработване и рециклиране на отпадъци - висока скорост по време на работа и много здрава конструкция; PALFINGER PALIFT - системи за товарене/разтоварване на всякакъв вид контейнери и съоръжения; PALFINGER BIZON - подемни платформи, автовишки с обхват до 60m и товароподемност до 350kg.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини