СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XV, брой 3, 2018

Серията Sky Air А на Daikin печели престижно отличие на Energy Awards

Серията Sky Air А на Daikin печели престижно отличие на Energy Awards

Sky Air серия A на Daikin спечели за втори път награда, получавайки престижно отличие за енергийно ефективен продукт на годината на Energy Awards 2017. Daikin спечели наградата “На базата на отдадеността на гиганта в климатичните системи непрекъснато да усъвършенства технологията.” Според съдиите, „Икономичността, която производителят показва, не само подсигурява бъдещето му, но и показва на другите как може да изглежда то“.

Награждавайки върховите постижения в енергийния бизнес, Energy Awards се смятат за най-уважаваното енергийно събитие в индустрията.

Марк Дайър, търговски директор на Daikin UK, заяви: “Да спечелим още една награда за Sky Air А -серията наистина е голямо постижение за Daikin UK и отразява важния напредък, който правим, за да насочим пазара към технологии с по-малък ефект върху глобалното затопляне. Признанието на съдиите, че сме предоставили нововъведения и енергоспестяващи решения с новата Sky Air серия А, е невероятно положително и ще се радвам да разпространя тази информация в по-широкия пазар.”

Както обяснява брошурата на Energy Awards Sky Air А – серията показва енергийна ефективност до A ++ и ССЕЕ (сезонно съотношение на енергийната ефективност) до 8,22, намалявайки текущите разходи и въглеродния отпечатък. Производителят отбелязва, че благодарение на използването на хладилния агент R32 уредите са по-ефективни от преди. Освен това с технологията VRT (Variable Refrigerant Technologу, която автоматично регулира температурата на охлаждащата течност) ефективността може да се покачи с до 20%.

Мартин Пасингъм, продуктов мениджър за DX в Daikin UK, добави: “Радваме се, че тази награда признава, че нашата Sky Air серия A действително е водеща и предлага идеално решение за намаляване както на потреблението на енергия, така и на текущите разходи.“

Прелисти броя

още в рубриката

Новини