СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 7, 2020

Судал изпраща успешна 2020 година

Судал изпраща успешна 2020 година

Изминалата година беше една от най-динамичните и изпълнени с предизвикателства години през последното десетилетие. Основна причина затова бе появата на корона вируса и последствията, които той предизвика както в социалния, така и в икономическия живот на страната. Много фирми и браншове се сблъскаха с ограничения и забрани, които ни се струваха абстрактни и забравени през последните 30 години. На изпитание бяха подложени издръжливостта и жизнеността на всички компании без значение от мащаба им.

Фирма Soudal премина успешно през всички тестове, благодарение на изграденото през годините доверие в марката и продуктите є, широката мрежа от партньори и клиенти, сплотения екип от професионалисти, които бяха на разположение всеки ден през изминалата година, въпреки ограниченията и трудностите с които се сблъскаха. Soudal следва бизнес модел, който е пример за подражание не само в България, но и в цяла Европа. Компанията залага на завършена верига от решения, започващи от R&D отдела в Търнхоут -Белгия, където се създават и тестват всички продукти, през заводите и логистиката, маркетинга и финансите до крайния потребител, който получава продукт съобразен със спецификите на региона и нуждите на него самия.

„Неслучайно водещото мото на Судал е: Мисли глобално, действай локално. Този прагматичен подход помогна на Soudal не само да запази позициите си на българския пазар, но и да ги разшири с помощта на добавени нови продукти предназначени както за индустриалното производство и строителството, така и за крайния потребител. Soudal е вече много повече от най-големия производител на полиуретанова пяна в света - през последните години добавихме много нови знания и производства към портфолиото си, а нашето присъствие на пазара за индустриални и подови лепила става все по-осезаемо и е въпрос на време да се превърнем в един от лидерите в този сегмент. Това ни прави оптимисти, че през новата 2021 година ще надградим и постигнем дори по-големи успехи.“ - споделиха от компанията.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини