СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVII, брой 2, 2020

Опънати тавани от Бонита Ефект

Опънати тавани от Бонита Ефект

Предимно хотелите от висок клас и SPA & Wellness центровете се възползваха от преимуществата на опънатия таван – в своите антрета, спални, бани, зали за масаж и плувни басейни. Постепенно до ползите, носени от опънатия таван, се докоснаха и големи частни домове и луксозни градски мезонети – осигурявайки си огромно количество визуални ефекти и разкош, с негова помощ.

Спокойствие и сигурност са две важни за всеки дом категории. Опънатият таван ги гарантира по три различни начина: Гаранцията на използвания материал ви дава спокойствието, че в следващите между 15 до 20 години няма да се занимавате с майстори – поне що се отнася до опънатия таван Bonita. В случай, че живеете в кооперация, при наводнение от съседите над вас също не трябва да се притеснявате. Веднъж монтиран, опънатият таван ви защитава от ВиК набези на съседите, като материалът задържа до 100л/м2. И не на последно място, опънатият таван е с мисъл и за здравето, той не задържа прах, предизвикващ алергии, няма мирис и не съдържа летливи вещества.

Това са само някои от предимствата, които опънатият таван Бонита дава на вас и вашия дом. Можете по всяко време, в рамките само на няколко часа да промените цялостния облик на дома си, монтирайки напълно нов таван – с блясък, изображение и форма.

Доброто осветление е част от добрия интериорен проект. Светещите стенни пана и най-вече светещият таван са съвременното лице на светотехниката, в комбинация с модерен дизайн. Светещият таван се вписва във всеки стил интериорен проект, а функционалността му изцяло кореспондира с тази на самата сграда – било то жилищна или обществена. Светещият опънат таван позволява димиране (регулиране) на интензивността на светлината и дава възможност за промяна на целия цвят на таван, чрез използването на RGB ленти.

Бонита Ефект работи със съвременни материали, устойчиви на температури до 40°С, 100% влажност и директни ултравиолетови лъчи. За повече информация посетете фирмения сайт.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини