СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина VIII, брой 1, март 2011

За поредна година Балканкерамик ще представи своите продукти на Българска строителна седмица

За поредна година Балканкерамик ще представи своите продукти на Българска строителна седмица

Фирма Балканкерамик и тази година ще вземе участие на специализираното изложение Българска строителна седмица, което ще се проведе в Интер Експо Център в началото на месец март.

Един от основните продукти, които ще бъдат показани на изложението, са LED светещите павета, които предлага компанията. Те се произвеждат по предварителна поръчка и се използват за маркиране и осветяване на пътеки, алеи, входове на сгради, паркинг места и други. Това са вибропресовани двуслойни изделия с интегрирана в тях LED платка, която е изолирана и залята със специална износоустойчива светлопропусклива смола. Могат да се произвеждат както паветата в различни цветове, така и самите светлини, които от своя страна също се предлагат в разнообразна цветова гама. Монтажът е лесен и безопасен, тъй като всички LED светещи изделия са 12V и са напълно безопасни по време на монтажа и след това.

Оборудван с най-съвременна техника и ползващ най-новите технологии, заводът на Балканкерамик разполага с напълно автоматизирана линия за производство на бетонни керемиди и аксесоари за цялостно комплексно изграждане на покривна система от шведската фирма АBECE, а също така и автоматизирана линия за производство на качествени бетонови изделия на фирмата AME, Австрия.

Продуктите са в съответствие с всички необходими стандарти по БДС, европейските норми и системата ISO 9001-2008. Качеството на произвежданите покривни системи и бетонни изделия се гарантира от внедрените автоматизирани високотехнологични производствени линии, от високия професионален опит на специалистите и от постоянния строг лабораторен контрол.

Рецептурните състави на произвежданите изделия са внедрени от водещи европейски фирми с дългогодишен опит и доказани качества на европейския пазар. Всички те са съобразени със стандартите и изискванията за покривни системи и бетонни изделия.

Независима лаборатория извършва непрекъснато входящ контрол съгласно нормативните документи за качество на материалите, подробно систематизирани и описани в дневници за производствен контрол.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини