СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина VIII, брой 1, март 2011

Българският строителен хипермаркет Masterhaus отваря нов магазин през март

Българският строителен хипермаркет Masterhaus отваря нов магазин през март

От ръководството на фирма Бошнаков, собственик на търговската марка Masterhaus – българският строителен хипермаркет, обявиха, че през март ще бъде открит новия магазин от веригата. През тази година, Бошнаков ще отпразнува 20 години на пазара със строителни материали в източна България. Компанията постига все по-добри позиции, като днес е един от лидерите в бранша за Бургаска област. Предпоставка за такова развитие през годините е непрекъснатия стремеж към комплексно предлагане, както и прилагането на съвременни маркетингови методи за стимулиране на продажбите и не на последно място постоянните реинвестиции за увеличаване мащаба на дейността.

Новия строителен хипермаркет Masterhaus се намира в град Приморско и разположен на 3210 квадратни метра застроена търговска площ. Инвеститорът е предвидил и 3000 квадратни метра открита търговска площ за едрите строителни материали, които ще са разположени в обособена Строителна борса, ориентирана към строители и инвеститори с цел комплексното им обслужване. Освен удобната локация, настоящите и бъдещи клиенти на веригата ще се възползват от пълната гама материали за строителството, ремонта и оборудването на дома, ресторанта, хотела и градината.

„С отварянето на новия хипермаркет за строителни материали от веригата Masterhaus в Приморско целим да сме по-близо до нашите клиенти, да задоволяваме техните изисквания, като им предлагаме качествени стоки, компетентно обслужване и гъвкави цени”, споделиха още от ръководството.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини