СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина VIII, брой 1, март 2011

Солид 55 откри първия по рода си Мол за врати в България

Солид 55 откри първия по рода си Мол за врати в България

Със стилно събитие на 25-ти януари 2011г. Солид 55 откри първият по рода си Мол за врати в България. Уникалният проект в своята същност е най-големият шоурум за врати в България, който събира на едно място над петдесет модела врати, половината от които са патентовани продукти на фирмата. На този етап от проекта беше открит първият от общо три етажа на Мола за врати, чиято площ за момента е 700 квадратни метра. Изложени са най-добрите модели интериорни, гаражни врати, както и високотехнологичните интелигентни врати. Молът се намира в гр.София на бул.Цариградско шосе и очаква своите посетители. Изграждането му е съобразено изцяло в услуга на клиента. За пълното удобство на посетителите е предвиден безплатен паркинг непосредствено до сградата. Сред основните предимства, които имат за цел да привлекат посетители, са ниските цени и атрактивните промоции. Цялостната площ на планирания проект е 3600 квадратни метра изложбена площ, която ще бъде достигната след няколко месеца, когато бъдат обособени и останалите етажи във фирмената сграда.

„Заповядайте в Мола за врати, разгледайте изложените модели, тук ви очакват нашите специалисти по сигурност и интериорни решения, които могат да ви дадат най-доброто експертно мнение и препоръка и да открият врата според всички изисквания на клиента. Това е философията на компанията, чрез която вече двадесет години задоволяваме дори и най-претенциозния вкус.”, сподели Христофор Христов, директор на компанията.

Солид 55 е българска компания, която вече двадесет години оперира на български пазар, като представя високотехнологични, висококачествени и конкурентноспособни продукти. Фирмата е съосновател и пълноправен член на Асоциация „Български врати и прозорци” и притежава съвременен производствено-административен комплекс, на чиято територия ще открит и най-големият шоурум за врати в България. В гр.Елин Пелин е разположена новопостроената производствена база с площ от 14000 квадратни метра. Това ще бъде най-големият завод за производство на врати на Балканския полуостров, оборудван с най-модерни машини и технологии.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини