СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина IX, брой 5, 2012

Изолационни панели от каменна вата на фирма Metallourgia of Thessaly

Изолационни панели от каменна вата на фирма Metallourgia of Thessaly

Фирма Metallourgia of Thessaly S.A. произвежда от 2005 г. панели от минерална вата, както и други допълнителни продукти, за да покрива изцяло търсенето на клиентите. Освен на гръцкия пазар, голяма част от продукцията се изнася и в България, в други балкански страни, страни от Близкия изток и Северна Африка.

Основният продукт на Metallourgia of Thessaly (МОТ) са панелите минерална вата с дебелина от 50mm до 240mm и дължина от 2m до 15m, в две разновидности – за стена и за покрив. Фирмата наскоро обнови гамата си, като добави перфорирани панели за поглъщане на звука. Звукоизолиращите плоскости могат да бъдат произведени в съответствие с нуждите на клиентите. Напоследък имат приложение при изграждането на българските магистрали за намаляване на шума от трафика.

Една голяма част от продуктите на фирмата се базира на екологично производство, тъй като влага в продуктите си само минерална вата – предпочитана в много страни, където не е разрешено използването на други химически материали в продуктите. Допълнително внимание се отдава и на стоманената повърхност на панелите, която варира в различна цветова гама – от PVC – Plastisol до обикновена иноксова стомана

Фирмата е сертифицирана по ISO 9002:2008 и от миналата година продуктите й имат и CE маркировка. МОТ непрекъснато се развива и разширява дейността си, особено по отношение на изискванията и сертификатите за пожароустойчивост и звукоизолация на продуктите си, като в тази насока има 4 сертификата, придобити през тази година. Metallourgia of Thessaly предлага на своите клиенти индивидуален подход, за да удовлетвори всички изисквания на клиентите, както по отношение на качествени продукти, така и от естетически съображения.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини