СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина IX, брой 5, 2012

20 години Елтрак България с турне на премиерни модели Caterpillar

20 години Елтрак България с турне на премиерни модели Caterpillar

Елтрак България – официалният дилър на Caterpillar и Perkins за страната, отпразнува своя 20-ти рожден ден с турне на нови модели машини САТ:

Компактен верижен минитоварач 259B3 се предлага с ходова част с независимо окачване. Високопроходим и стабилен, той е стандартно предлаган с 2 скорости на движение запо-голяма сила на избутване или скорост за максимална производителност.

Минибагер 300.9D - 300.9D е с малка широчина за лесен достъп и до най-ограничени пространства. Ходовата му част е разтягаща се за максимална стабилност и многофункционалност. Мощният двигател и хидравликата на машината са проектирани и за работа с чук.

Колесен минитоварач 242B3 - Групираните точки за обслужване на 242 B3, повдигащият се охладителен радиатор и достъпът до тях от нивото на земята намаляват времето за поддръжка и подобряват безопасността.

Минибагер 301.4C - Ниското работно тегло на минибагера улеснява транспортирането на машината. Моделът 301.4С е с най-мощния двигател в своя сегмент. Подобно на 300.9D разтягащата му се ходова част осигурява изключителна стабилност. Минибагер 302.7D CR с компактен радиус на въртене. Странично монтираният двигател осигурява добър сервизен достъп и по-просторна кабина.

Минибагер 305.5E CR с компактен радиус на въртене - Новият контролен панел COMPASS на минибагера улеснява използването на функции като постоянен дебит и икономичен режим на работа. Над 200-градусовата ротация на кофата подобрява задържането на материала при товарене и спомага за по-лесното прокопаване на вертикална стена на изкопа.

Телескопичен манипулатор TH407C - TH407C е оборудван с двигател Cat® C4.4, отговарящ на Етап IIIB нормите на ЕС за вредни емисии и с нова шестстепенна трансмисия СAT.

Багер-товарач 428F - Повишената производителност на багер-товарача е постигната чрез паралелно издигане на предната кофа. Предлаганият като опция турботрансформатор със заключване намалява разхода на гориво при придвижване с около 16% и увеличава средната скорост с близо 11%. Подсилените спирачки вече са част от стандартното оборудване на модела.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини