СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина IX, брой 5, 2012

Системата за топлоизолация Betektect от Ада Колор

Системата за топлоизолация Betektect от Ада Колор

Ада Колор представя на българския пазар системата за топлоизолация Betektect, производство на завода Бetek, Турция. Предимствата на системата Betektect са следните:

Топлоизолационната система поддържа по-постоянна температура в помещенията, независимо дали околната среда се нагрява или охлажда. В студено време системата предотвратява загубата на топлина отвътре навън. По този начин топлината се запазва в рамките на жилищата, поддържайки стайна температура, което пести енергия. Отопляването на топлоизолирани сгради се извършва с около 50% по-малко гориво, отколкото обикновено се консумира. В горещо време системата Betektect предотвратява навлизането на топлина през стените на сградите, като в жилищата се поддържа хладна температура. Това намалява разходите за охлаждане.

Системата Betektect прави стените хигиенични, като предотвратява образуването на мухъл и бактерии, осигурява в жилищата комфортна и здравословна среда.

Системата Betektect намалява разходите за ремонт, като удължава живота на сградите. Продуктите са пуснати на пазара след многобройни лабораторни изследвания, за да се постигне най-високо качество на топлоизолацията, произведена в съответствие с европейските стандарти за качество. Високото качество на продуктите, съставляващи самата система, ги прави устойчиви на разширяването и свиването на строителните компоненти, причинени от резките температурни разлики при смяната на лято и зима, ден и нощ.

Системата Betektect е щадяща околната среда. Осигуряването на икономия на гориво играе важна роля в намаляването на отделените в атмосферата отровни газове.

Системата Betektect е отлично декоративно решение за сградите. За финално покритие може да бъде нанесена структурна или силиконова мазилка, драскана или влачена с различна едрина, оцветена в голямо разнообразие от цветове.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини