СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 1, 2016

Серия продукти за дърво Декоратор от Мегахим

Серия продукти за дърво Декоратор от Мегахим

Дървото като материал съпътства дейността на човека от дълбока древност – от него са изработвани предмети за бита, пособия за труд, къщи, кораби и т.н. Дървото се използва не само заради своите физико-механични характеристики, но и поради естетичните свойства, които притежават дървените повърхности. По своята същност, то е органична материя, която е в непрекъснато взаимодействие с околната среда – слънце, влага, механични въздействия, влияние на температурните промени и в допълнение, то се явява среда за развитие на микроорганизми и насекоми. Всички тези неблагоприятни фактори повлияват продължителността на живот на предметите от дърво.

С грижа за дървото и 20-годишен опит в лаково-бояджийската промишленост, Мегахим предлага серия продукти за дърво Декоратор – изпитани и доказали се във времето, оценени и ползващи се с доверието на потребителите.

Dekorator Life Style Лазурен лак за дърво - Висококачествен алкиден лак за защита и декорация на предмети от дърво, експлоатирани на открито и в закрити помещения. Позволява лесно проникване в дървесината и защита в дълбочина. Постига се плътен, равномерен филм с достатъчна дебелина за дълготрайна защита.

Dekorator Life Style Яхтен лак гланц - Бързосъхнещ лак за дървени подове, мебели и други дървени повърхности. Характеризира се с висок гланц, голяма устойчивост на влага, механични въздействия и атмосферни влияния. Има отлично сцепление към повърхностите и притежава висока еластичност, устойчива на деформации, дължащи се на промени в температурите. Лакираните повърхности не променят цвета си с течение на времето.

Dekorator Life Style Паркететен лак двукомпонентен - Бързосъхнещ двукомпонентен лак в комбинация с изоцианатен втвърдител. Използва се за лакиране на паркет, дървени подове, ламперии, битово и офис обзавеждане и други предмети от дърво. Изключително бързо съхнене на филма. Създава гладко, безцветно устойчиво на надраскване покритие с отличен гланц, което не задържа прах и може да се почиства с вода и миещи препарати. Покритието е устойчиво на влага и агресивни течности.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини