СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 1, 2016

Стройрент отбелязва 10 години на пазара

Стройрент отбелязва 10 години на пазара

Стройрент е фирма, занимаваща се с отдаване на строително оборудване и механизация под наем. Клиентите на фирмата са както строителни компании, занимаващи се с всички видове строителства, организатори на спортни и развлекателни събития, общини, сдружения и организации и др., така и голям брой физически лица. Голяма част от вече добре познатото оборудване са: алуминиеви скелета на колела, фасадно и обемно скеле, вертикални и хоризонтални кофражни системи, огради, офис и складови контейнери, химически тоалетни, вишки, едра механизация, както и огромен асортимент от машини, компресори, осветителни кули и генератори. Стремежът на фирмата е да предлага най-голямата гама от оборудване на българския пазар.

Стройрент е една от малкото компании, която, освен в увеличаването на продуктовата си гама, инвестира ежегодно и в обновяване на оборудването си. Всички предлагани продукти са професионални и са произведени от международно доказали се компании.

Дружеството има 8 склада в 7 града – два в София и по един във Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Пловдив и Хасково. Около 100 служители се грижат за доброто и навременно обслужване на клиентите. Фирмата поддържа и разширява сервизен екип от специалисти, с голям опит в сервизирането на едрата и дребна механизация. Извършва монтаж и демонтаж на фасадно и обемно скеле. Инженерен екип изготвя необходимите разработки при наемане на кофражи и скелета. Обучени оператори са на разположение за работа с едрата механизация и вишките. Транспортът на собствено оборудване също е част от услугите, които предлагат.

Стройрент е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2008 за управление на качеството, внедрила е и прилага система за безопасни условия на труд BS OHSAS 14001:2005, както и система за управление на околната среда ISO 18001:2007. Сертифицирана е от международната организация IPAF за безопасна и правилна експлоатация с работни платформи. Член е на европейската рентал асоциация ERA (European Rental Association) и българската скеле асоцияция (БСА). Основател е на българска рентал асоциация (БРА).

Тази година Стройрент отбелязва своята 10 годишнина.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини