СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 1, 2016

Темпекс предлага у нас термопомпите EHS на Samsung

Темпекс предлага у нас термопомпите EHS на Samsung

Фирма Темпекс e официален вносител на термопомпени системи Samsung за България и има честта да предлага на българския пазар термопомпите EHS на Samsung, сред които и серията TDM – първата в Европа термопомпа, която комбинира въздух-вода и въздух-въздух охлаждане и отопление. Моделната гама на термопомпи Samsung е съставена от три моделни линии – EHS Mono, EHS Split и EHS TDM.

EHS Mono обединява моноблок системите и представлява компактно решение за климатизация на вашето жилище. При моноблок термопомпите хидромодулът се намира в корпуса на външното тяло, което допринася за улеснения монтаж, както и за по-добрата интеграция на системата. Моделите от гамата EHS Mono се предлагат с мощности от 9 до 16 киловата, както с монофазно, така и с трифазно захранване.

При EHS Split хидромодулът се монтира отделно от външното тяло, например в котелно помещение. Това позволява улеснен достъп до хидравличната част на системата, по-лесен контрол и настройка. Самият хидромодул може да бъде свързан с бойлер за гореща вода, стаен термостат, соларен панел, помпи и други, за по-голяма гъвкавост. Сплит системите EHS се предлагат с мощности от 6 до 16 киловата, както с монофазно, така и с трифазно захранване.

EHS TDM на Samsung е първата в Европа термопомпена система, която работи в режими A2W и А2А (въздух-вода и въздух въздух), което означава, че с едно външно тяло TDM можете да се отоплявате или охлаждате с климатик, подово и конвектори едновременно. По този начин EHS TDM ви спестява 50% от пространството и цената за монтаж. Термопомпите от тази серия са в диапазона от 6 до 16 киловата и се предлагат само с монофазно захранване.

Повече информация за продукти от гамата EHS на Samsung ще намерите в дилърската мрежа или в офисите на Темпекс в по-големите градове.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини