СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина III, брой 3, май 2006

Стомана Индъстри - непрекъснато развитие в производството, качеството и продажбите

Стомана Индъстри - непрекъснато развитие в производството, качеството и продажбите

Водещият производител на стомана в България - Стомана Индъстри, присъстващ на националния и световните пазари повече от 50 години, проведе годишна среща със своите партньори и клиенти, на която беше отчетено положителното развитие на компанията по отношение на обем и качество на производство, внедряване на нови продукти и разработване на все по-успешна политика на предлагане и продажби.
“Щастлив съм, че това, което си обещахме с вас преди една година, е вече факт, а именно, да ви предложим още по-добро обслужване, нови търговски бази в България, достатъчно складови наличности, и най-вече - специално отношение към всеки един клиент.” - с тези думи Радослав Ковачев - ръководител Вътрешен пазар на Стомана Индъстри приветства гостите на събитието.
Основните принципи на фирмата при изграждане на цялостния търговски процес са: на първо място увереност и сигурност, свързани с обемите и качеството на производството, на второ място е новаторската политика, която се изразява във внедряване на нови продукти и решения, и на трето, но не на последно място, е желанието и стремежът да се предложи отлично обслужване на всички клиенти и партньори.
Важен момент от най-новата история на Стомана Индъстри е създаването на новия отдел „Продажби”, чиято основна задача е налагане на продуктите на пазара, комплексно обслужване на българските клиенти, представяне на нови стоки, техните качества и предимства. Особено внимание се обръща на личното отношение към всеки един клиент, съобразяват се изискванията на пазара, а също така и всички нормативни актове и закони. Цел на фирмата винаги е била и ще бъде доброто обслужване на клиентите и най-вече индивидуалния подход към тях, съпроводен с гъвкави финансови схеми за работа.
Съвсем скоро Стомана Индъстри създаде свои бази във Варна и Бургас, където по всяко време предлага цялостната гама от продуктите си. Намерението е в близко време да бъдат изградени дистрибуционни центрове и в други основни промишлени райони, с цел по-добро обслужване на клиентите и обхващане на нови сегменти от пазара.
За реализирането на Вашите проекти Стомана Индъстри предлага богата продуктова гама: армиращи стомани (кангали и пръти), армиращи електрозаварени мрежи (с различна големина на платната и отворите), ГВ-дебелолистови ламарини (S235, S275, термообработена ламарина, корабна, котелна и други специални марки), сортов прокат, заваръчни консумативи, специални ГВ-профили и др.
Водещото за продуктите на Стомана Индъстри е тоталният качествен контрол, който се прилага във всеки един етап на производството, както и допълнителните лабораторни изследвания на вече готовата продукция. Всички продукти са сертифицирани от европейски и български официални организации, с което фирмата гарантира сигурност и качество при влагането им във вашите проекти. Армиращите продукти на Стомана Индъстри, например, могат напълно да гарантират и най-високите изисквания за сеизмична устойчивост.
Друг важен момент в развитието на компанията е предстоящото построяване и пускане в експлоатация на новата прокатна линия за производство на бетонни стомани. Това ще бъде един изцяло нов завод на територията на фирмата, чийто продукти ще бъдат с главна насоченост към българските клиенти. Обемите, които ще се постигнат, са в рамките на 400-450хил/т/г.
Предвижда се производството и пускане на пазара на нов вид арматурни скелети, с търговско наименование Сидефор, изработени изцяло по конкретна заявка и проект. Това ще доведе до значително съкращение на производствените разходи в строителния процес, до повишаване точността при изработката на армиращи конструкции и най-вече до по-голяма сигурност.
В заключение г-н Ковачев изрази убеденост, че сътрудничеството на Стомана Индъстри с нейните клиенти и партньори ще продължи да се развива, като носи със себе си все по-големи взаимни успехи.

  • година III, брой 3, май 2006

още в рубриката

Новини