СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина III, брой 3, май 2006

Евромаркет Кари АД спечели награда на Мitsubishi Catrpillar Forklift Trucks за дилър №1 на 2005

2500 евро фимата дари на Дом за деца, лишени от родителски грижи “Младен Антонов” - с. Тотлебен

Евромаркет Кари АД спечели награда на Мitsubishi Catrpillar Forklift Trucks за дилър №1 на 2005

Евромаркет Кари АД, единственият официален представител на Мицубиши Катерпилар Форклифт Тръкс (MCFE) за България, спечели престижната награда “Дилър на 2005 година”. Евромаркет Кари АД бе избран между 70 дилъри на Мицубиши и Катерпилар в Европа, Африка, Близкия и Средния Изток. Официалната церемония по връчването на наградата се състоя по време на Международния Пловдивски панаир.
За три години, като представител на Мицубиши Катерпилар Форклифт Тръкс, Евромаркет Кари АД постигна изключително добри комплексни резултати и се превърна в пазарен лидер в България. “Обърнахме се към проблемите и потребностите на нашите клиенти. Доставяме за тях оборудване, произведено в заводите на MCFE, което в максимална степен гарантира безотказна работа и най-ниска себестойност на подемно-транспортните им операции”, заяви по време на награждаването Валентин Янев - изпълнителен директор на Евромаркет Кари АД. Това, според него, е част от основните причини за завоюването на високия пазарен дял и фактор, спомогнал за получаването на престижната награда на Мицубиши Катерпилар Форклифт Тръкс.
На тържеството присъства Рене Ван Дриел, Регионален Мениджър на Мицубиши Катерпилар Форклифт Тръкс. “Най-важен фактор и основна причина за успеха на Евромаркет Кари АД, е енергичният и изключително професионален екип на дружеството.”- сподели той.
Приветствие към целия екип поднесоха и присъствалите на тържеството генерални мениджъри на Евромаркет Груп, госпожа Боряна Радева и господин Димитър Илчев.
Във връзка с постигнатите пазарни резултати, наградата, която ще получи Евромаркет Кари АД, е плакет и чек за 10 000 евро. Немалка част от тези средства Евромаркет Кари АД ще задели за подпомагане на Дом за деца, лишени от родителска грижа “Младен Антонов” - Тотлебен, отчаяно нуждаещ се от финансова помощ. Финансовата подкрепа е част от съвместния проект на Евромаркет Кари АД и Мицубиши Катерпилар Форклифт Тръкс за подпомагане на домове за деца в неравностойно социално положение, стартирал през септември 2005г.

  • година III, брой 3, май 2006

още в рубриката

Новини