СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина IX, брой 5, 2012

С много настроение Евромастер отпразнува своя 20-ти рожден ден

С много настроение Евромастер отпразнува своя 20-ти рожден ден

На 23 юни тази година Евромастер отпразнува своя 20-ти рожден ден. След успешния си старт през 1992 г., през всичките тези 20 години, Евромастер Импорт-Експорт не е изменила на ценностите и мисията си - да предлага качествени продукти, задоволяващи високите изисквания на потребителите, да се грижи за сигурността им, да инвестира в ноу-хау, да цени високо служителите си, да бъде коректен бизнес-партньор и социално отговорна компания.

Партито за рождения ден не изневери на традициите на Евромастер и доброто настроение беше максимално качествено, гостите се чувстваха удовлетворени, дистрибуторската мрежа за студена бира покри всички очаквания, а наградите бяха в максимално количество.

На принципа на томболата рожденикът раздаде десетки подаръци, но тъй като в живота не всичко е късмет, а най-сладката награда е заслужената, гостите се потрудиха малко, за да могат да си спечелят и още награди. Те сглобяваха, чукаха, завинтваха, боядисваха, пръскаха с вода. Всеки намери по нещо, в което майсторски да се изяви и да покаже сръчност. И разбира се, да си тръгне с награда.

За гостите беше подготвено зрелищно шоу – състезание с моторни резачки - най-шумната и адреналинова част в партито на Евромастер. Състезателите преминаха през задължителен инструктаж и тест за алкохол. Думите на водещия бяха заглушени от мощния рев на машините Райдър, здраво хванати в опитните ръце на участниците, а трески хвърчаха на всички страни. Участниците трябваше да премерят силите си и да докажат сръчността и бързината си в тази опасна дейност. Всеки един от тях показа колко бързо може да окастри от излишните клони едно дърво, да отреже три парчета за време и накрая показаха своята прецизност и точност в рязането. Победител в това състезание стана Тихомир Томов, който си тръгна по-богат с 300 лева – награда, осигурена от рожденика. За второ и трето място също имаше награди – съответно 200 и 100 лева в продукти.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини