СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина X, брой 6, 2013

Креативният интериорен дизайн има нужда не само от цветове

Креативният интериорен дизайн има нужда не само от цветове

Качественото боядисване играе важна роля за модерния вид на интериора. Всяко боядисване поставя свои собствени и съвсем различни изисквания.

Дисперсионните бои ТЕРАФЛЕКС® предлагат подходящия инструмент под ръка - независимо от това дали се търси най-високо качество на боядисваната повърхност или икономичността е поставена на преден план. Независимо дали става въпрос за здравословна поносимост или механична натовареност.

Всички бои са с добре изразена, изключително фина и равномерна структура с копринено усещане на цвета. Устойчиви са на стареене, не пожълтяват и не променят цвета си. Предлагат се готови за употреба, предварително оцветени в богата гама от цветове. Безвредни и без мирис, несъдържащи разтворители и омекотители, боите ТЕРАФЛЕКС® гарантират както здравословен начин на живот, така и нанасяне и работа с тях без опасности за здравето.

Високоиновативни специализирани приложения
МАРИСАН е производител, който постоянно се стреми да задоволи потребностите и нуждите на потребителите от високотехнологични продукти и системи. Следвайки стриктно тази своя политика и в отговор на пазарното търсене, компанията разшири своята продуктова гама с три нови професионални интериорни вододисперсионни бои под марката ТЕРАФЛЕКС®. Иновативните им и високотехнологични формули осигуряват неповторим краен ефект в приложенията, в които са специализирани и гарантират високо и безкомпромисно качество.

Първият от тях е ТЕРАФЛЕКС® VISION PREMIUM. Това е професионален латекс, който отговаря на изискванията на потребителите за лесно и качествено нанасяне. Тази боя притежава две изключително важни характеристики: покривност клас 2, съгласно БДС EN 13300 и устойчивост на мокро триене клас 2 по смисъла на ISO 11998. Този индустриален хит е особено подходящ за боядисването на помещения с високо експлоатационно натоварване и нужда от интензивна поддръжка - офиси, обществени сгради, хотели, търговски центрове. ТЕРАФЛЕКС® VISION PREMIUM е добре изразен и осигурява копринен цвят и изключително фина и равномерна структура за боядисаните повърхности.

Вторият нов член на продуктовото семейство на МАРИСАН е ТЕРАФЛЕКС® AQUARELLE PROTECT. Слоят, който този продукт създава, е водонепропусклив. Същевременно обаче той позволява на стените да „дишат“. По този начин ТЕРАФЛЕКС® AQUARELLE PROTECT е способен да разреши проблемите на влажните и мокри помещения и така да ги предпази от проникване на влага и от поява на мухъл и плесен. Можете да използвате тази боя за: кухни, бани, килери, перални и избени помещения, както и за всички останали обекти, които имат високи хигиенни изисквания.

Третото иновативно решение е ТЕРАФЛЕКС® AQUARELLE SNOW-WHITE. Този латекс осигурява на боядисаното помещение сияйно-снежна белота. След употребата на продукта, Вие може да сте сигурни, че белият цвят ще бъде запазен във времето. Адхезията към основата на ТЕРАФЛЕКС® AQUARELLE SNOW-WHITE е изключителна. Това позволява на латекса да бъде нанесен безпроблемно над стара вододисперсионна боя.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини