СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XII, брой 4, 2015

ПИКС предлага профилактика и поддръжка на ОВК инсталации

Фирма ПИКС има специална структура за Абонаментно и Сервизно Обслужване на ОВК Инсталации. За фирмата предлагането на цялостен и завършен високотехнологичен продукт не се изчерпва с предаването на обекта и доставката на дадени съоръженията. За да осигури дългогодишна и безпроблемна работа на изгражданите инсталации, фирмата е създала екип по експлоатацията от високо мотивирани професионалисти. Целта и задачите на екипа е следпродажбеното обслужване и сервизиране, не само на съоръженията, но и на целите сградни инсталации. Единственият начин за осигуряване на дълъг експолатационен период на техниката е редовната профилактика и поддръжка. Климатичната техника не е техника, която може да се остави да работи години без да й бъде обърнато професионално внимание и без това да доведе до повреди.Основната задача на това направление е да изпълнява всички задължителни технологични процедури по профилактика, диагностика, ремонти и оптимизиране работата на климатично и хладилно оборудване. Правилното и навременно квалифицирано и компетентно сервизиране на техниката води до значително осезаеми икономии на средства от ремонти, престои и постигане на оптимални работни параметри. Фирмата разполага с разнообразни сервизни програми, гарантиращи на клиентите при нужда 24 часово дежурство без почивни дни и време за реакция до 2 часа. Абонаментната такса е в зависимост от избраната програма и може да включва труда само по профилактиката на съоръженията, труда за всички сервизни дейности, включително и по непредвидени аварии и ремонти и пътни разходи.

Най-новата абонаментна програма предвижда покриването на всички възможни профилактики, аварии на съоръженията и инсталациите, включително частите и труда по тяхната подмяна чрез заплащането на една фиксирана годишна такса.

Фирма ПИКС реално извършва цялостна поддържка на много и разнообразни сгради - фабрики, заводи, шивашки предприятия, търговски и офисни площи, хотели. Благодарение на добре изградена Система за Извършване на Абонаментна Подръжка, подкрепена с необходимата материално-техническа база и цялостен инструментариум. Компанията поддържа и целия необходим човешки ресурс със съответната квалификация и подготовка.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини