СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XII, брой 4, 2015

В Мюнхен ще се проведе изложението ceramitec 2015

В Мюнхен ще се проведе изложението ceramitec 2015

Oт 20 до 23 октомври 2015г. в гр. Мюнхен, Германия ще се проведе водещото международно изложение за технологии, иновации и суровини за керамичната индустрия ceramitec 2015.

На всеки три години ceramitec в Мюнхен е мястото, където се събират и представят всички участници в керамичната индустрия – от производители през доставчици до научни работници. ceramitec показва цялата верига за създаване на стойност. Иновативни са не само представените продукти и фирми, също и докладите и дискусиите в рамковата програма очертават тенденциите за развитието на световната керамична индустрия.

На предходното издание на ceramitec 2012 се представиха над 610 изложители от 42 страни, а посетителите бяха повече от 16 700 от 106 държави.

Изложението ceramitec 2015 е предназначено за специалистите и хората, които вземат решения за оборудване и преоборудване на предприятията от керамичната индустрия, производството на огнеупорна, облицовъчна и санитарна керамика, предприятията за порцелан, синтеровани материали и техническа керамика, както и за праховата металургия.

Продуктовата гама на ceramitec 2015:
Суровини и добавки, основни и помощни материали; Машини и технологии за складиране, транспортиране, подготовка и дозиране, теглене, раздробяване, сортиране, разделяне и смесване; Машини и технологии за формуване, пресоване, валцуване, леене; Повърхностна обработка, глазури и декориране; Температурна обработка – пещи, синтероване, преси, сушене и помощни материали; Измервателна, управляваща и регулираща техника, аналитично и лабораторно оборудване; Проектиране, производство и инженеринг на технологични линии и производствени предприятия; Филтри и прахоуловители; Пакетиране, опаковъчна техника, автоматизация; Инструменти и резервни части; Опазване на околната среда; Техническа керамика, компоненти; Изследвания, обучение, технологичен трансфер; Издателства, браншови съюзи и организации.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини