СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XII, брой 4, 2015

Обучение здравословни и безопасни условия на труд

Обучение здравословни и безопасни условия на труд

Българска Асоциация Труд Здраве Безопасност, фирма Олимп – Предпазни Екипировки и други браншови организации и сдружения организираха обучение, в периода 18-20.06.2015 г. в Бургас, на тема: Здравословни и безопасни условия на труд. В изпълнение на изискванията на

Наредба № РД-07-2 от 16.12.2009 г. за условията и реда за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд. Обучението е изключително подходящо за ръководители на предприятия, длъжностни лица, които ръководят и управляват трудовите процеси, длъжностни лица и специалисти по безопасност и здраве, специалисти от службите по трудова медицина, лица, провеждащи инструктажи по ЗБУТ, съгласно Наредба № РД-07-2 от 16.12.2009 г., специалисти, отговарящи за обученията по ЗБУТ и др. На завършилите обучението се издава удостоверение за длъжностни лица, преминали ежегодно обучение по ЗБУТ, съгласно Наредба № РД-07-2. Допълнително ще се разискват актуалните теми за успешно подготвяне и участие в проекти по еврогрантове от ОПИК, ПРСР, ОП РЧР и Хоризонт 2020 вкл. Безопасен Труд по ОП РЧР. Грантова схема „Подобряване на производственият капацитет на МСП“, Агенция по заетостта - работодатели по схема „Младежка заетост”.

Фирма Олимп-Предпазни Екипировки вече предлага и допълнителна услуга – обучения в над 25 професии. Лицензираният център за професионално обучение в НАПОО (национална агенция за професионално образование и обучение) към Министерския съвет има право за извършване и удостоверяване на професионално обучение с придобиване на степен на професионална квалификация по различни професии и специалности. Освен обучения по здравословни и безопасни условия на труд, направленията са: Търговия на едро и дребно, счетоводство и данъчно облагане, Приложна информатика, Машиностроене, металообработване и металургия, електротехника и енергетика, строителство, хотелиерство, ресторантьорство и кетеринг и други.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини