СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XII, брой 4, 2015

Етиос с нов бранд фасадна керамика Favemanc

Етиос с нов бранд фасадна керамика Favemanc

Следвайки своя път на развитие, фирма Етиос вече предлага на българския пазар вентилируеми фасадни системи с бранд Favemanc. За времето от създаването си Етиос постоянно доказва качества на добър партньор както за клиентите, така и за доставчиците. Качествената работа и професионалното отношение на служителите се доказаха за пореден път. Затова компанията вече се ползва с доверието на най-големия производител в Испания на фасадна керамика.

Испания е световен лидер в производството на изделия от керамика и Favemanc е типичният пример. Fachadas Ventiladas de la Mancha S.L. е компания, основана и следваща развитието на вентилираната фасадна система Favemanc, от компанията майка Gres de la Mancha S.L., лидер и пионер в Испания в производството на керамични плочи за строителната индустрия.

Favemanc е получила серия от сертификати за качество, които гарантират съвършенството на нейните продукти.

Предлагат се 4 основни модела фасадни панели в над 30 цвята - така клиентът има възможност да избира в зависимост от специфичните нужди и желания. Моделът XB е един от най-търсените на пазара – тази система се предлага с панели с 15мм дебелина, позволяваща производството на форми до 900mm дължина и 400mm височина, както и с 17mm на дебелина панели и форми до 1200 mm дължина и 400mm височина.

Друг продукт, на който трябва да се обърне внимание, е иновативното екологично покритие Active Plus. Основана на нано технология, фотокаталитичната обработка не е токсична и не съдържа дразнещи вещества. Тя не се изчерпва, тъй като постоянно се реактивира чрез естествена или изкуствена светлина. Тя действа в 3 посоки: антибактериална, самопочистваща, против замърсявания. Active Plus може да се прилага към всички технологични продукти на Favemanc. Научни изследвания доказват, че чрез фотокатализацията ефективно се получават от 1000m2 плочи с покритие Active Plus толкова чист въздух, колкото биха направили около 70 средно големи дървета.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини