СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 2, 2016

Хидропласт Т от Мултиимпекс е добро решение за всеки дом

Хидропласт Т от Мултиимпекс е добро решение за всеки дом

Фирма Мултиимпекс предлага на българския пазар гама от обмазващи хидроизолационни продукти. Те са произведени по най-съвременните технологии с използване на висококачествени материали от водещи световни химически концерни с утвърдени имена в строителната химия. Гамата предлага качествени решения, свързани с вътрешни и външни изолации.

Хидропласт Т е най-търсеният продукт в семейството на хидроизолационните продукти на Мултиимпекс. Изготвен по иновативна формула и базиран на специална полимерна дисперсия, Хидропласт Т предлага сигурна и качествена хидроизолация за всяка ситуация. Продуктът е пастообразна, готова за директна употреба смес, отличаваща се с перфектна хидрофобност и отлично сцепление към различни основи - бетон, циментопясъчни замазки, вароциментови мазилки и други. Използва се за вътрешни помещения, преди полагане на керамични настилки и облицовки. Продуктът е качественият избор за хидроизолация на вертикални и хоризонтални повърхнини, както и срещу фини пукнатини.

Компанията предлага разнообразна гама хидрофобни продукти, които са решение за всеки проблем.

Хидропласт S е сух, полимерномодифициран материал, който се полага върху външни и вътрешни повърхности и се използва основно срещу повърхностни води без налягане, срещу течове и влага.

Хидропласт ST-Silicon е двукомпонентна твърда хидрофобна замазка на основата на силиконова импрегнираща дисперсия, която се нанася лесно във вид на шпакловка. Покритието е с дишащ ефект, подходящо както за вътрешна, така и за външна употреба.

Двукомпонентната еластична хидрофобна замазка Хидропласт STЕ-FLEX е фирменото предложение за изолиране на водни съоръжения и водохранилища, плувни басейни, подземни и надземни бетонни конструкции. След нанасяне на сместа се образува гъвкава и еластична мембрана.

Мултиимпекс гарантира качество на обмазващите хидроизолационни продукти - правилното решение за всяка ваша ситуация.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини