СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 2, 2016

Фирма Логел чества 20 години присъствие на пазара

Фирма Логел чества 20 години присъствие на пазара

По повод 20 годишнината си Фирма Логел и Ивко Индустри, със специалното участие на SOMMER – Germany, чийто ексклузивен представител за България е Логел, организира двудневен бизнес презентационен семинар в кк Боровец. Инж. Ивайло Колев (собственик на Логел) и г-н Щефан Кол (регионален мениджър за Източна Европа) представиха пред над 35 елитни строително-инвестиционни компании, архитекти и проектанти „Иновации във визията, функционалността и електрозадвижването на индустриални, гаражни врати и логистично оборудване“.

Ивко Индустри е създадена през 1996 г. и е една от първите фирми, специализирана в доставка, монтаж и сервиз на логистични елементи. През 2004 г. открива собствено производство на индустриални и гаражни секционни врати в партньорство с утвърдени европейски компании. За тази дейност е създадено дружеството Логел с търговската марка на продуктите Logel®.

Чрез компанията Ивко Индустри, фирма Логел предлага доставка и монтаж на логистично оборудване, като претоварни рампи, уплътнителни ръкави, ножични лифтове и др. Не на последно място, Логел произвежда полиестерни колани, сапани и обков за товаро-разтоварна и транспортна дейност. Фирмата, също така, е единствен лицензиран производител на нестандартни пожароустойчиви и метални врати. Производствената база, която е разположена на 30 дка площ, разполага със съвременни производствени мощности, както и камера за прахово боядисване, което е предпоставка да предложи продуктите си в цвят по избор на клиента.

В своята практика фирмата е изпълнила редица обекти на видни производствени, логистични и инвестиционни компании. Като предимство в работата си компанията изтъква това, че изработва вратите изцяло по размери на клиента, което допълнително увеличава възможностите пред инвеститорите. Някои от клиентите на компанията са: Спиди, Завод и депо за преработка на отпадъци - София, МОЛ Парадайс, Екобулпак, Главболгарстрой, Фризомат, Геострой, Геотехмин, Кастело Прикаст и много други.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини