СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 2, 2016

ФИБРАН България се представи на 16-тото издание на БСС

ФИБРАН България се представи на 16-тото издание на БСС

Под патронажа на МРРБ бе организирано едно от най-значимите събития за годината в областта на строителството – Българска строителна седмица. На този специализиран форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство се представиха иновативни продукти, системи и технологии. Дискутирани бяха актуални теми за строителните инвеститори и изпълнители, проектантите - архитекти и инженери, производители, дистрибутори и др.

ФИБРАН България е една от водещите фирми в областта на производството на топлоизолационни продукти, както и в търговията на строителни материали. За пореден път компанията се представи със собствен щанд, който, по всеобщото мнение на посетителите, бе един от най-впечатляващите на изложението, открояващ се със своята визия. Фирмата е позната на българския пазар като единствения български производител на екструдиран полистирен FIBRANxps. Тази година Външните топлоизолационни комбинирани системи бяха акцентът в представянето на компанията на това изложение. ФИБРАН България е единствената фирма, която предоставя на българския потребител фасадни системи ETICS с трите основни вида топлоизолационни продукти - FIBRANxps, FIBRANgeo и FIBRANeps, и представи своите сертифицирани фасадни системи, които отговарят на действащите европейски Регламент и българско законодателство.

Топлоизолацията на сградата е ключов фактор за ефективно постигане на необходимите енергийни характеристики и големият интерес на посетителите на щанда беше изключително насочен към фасадни системи на компанията. Като производител на топлоизолационни продукти със собствени марки ФИБРАН се стреми да отговори на нуждите на обществото и на пазара за постигане на енергийна ефективност. По време на изложението компанията проведе множество срещи, както с инвеститори, строителни фирми, архитекти и инженери, така и с крайни клиенти. „Нарастването на познанията на посетителите и в детайлните приложения, и в техническите характеристики на топлоизолационните продукти особено ни радва и ни стимулира да работим всеотдайно за клиентите, за да са добре информирани и да търсят качествените материали. Ние сме уверени, че сме компанията, която може да им предостави качество, както на продуктите, така и на услугите, които предлагаме“, коментират от фирмата.

Посетителите на изложението бяха впечатлени и от продуктите от каменна вата FIBRANgeo за индустриално приложение – плочи, рула, тръбна изолация и др. Тези продукти започват да заемат все по-голямо място в областта на енергийната ефективност на промишлените инсталации, поради своите отлични характеристики и високо качество. ФИБРАН се налага като един от основните производители и търговци на технически каменни вати, към които интересът нараства постоянно.

ФИБРАН България за пореден път защити името си на водещ производител и търговец в бранша, със своите нови решения в областта на топлоизолацията на сгради и индустриална топлоизолация.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини