СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 6, 2019

Комплексни решения за строителство и поддръжка на фасади от Блек Пърл

Комплексни решения за строителство и поддръжка на фасади от Блек Пърл

Фирма Блек Пърл продължава активното си присъствие на строителния пазар като водеща компания в предлагането на комплексни решения чрез отдаването на машини и скелета под наем за строителството на сгради от всякакъв тип. Компанията работи с утвърдени доставчици на качествено строително оборудване от Италия, Германия,Чехия, Испания, Белгия. Това са фирми, доказани в бранша, чиито продукти отговарят на всички европейски изисквания. Това ѝ дава възможност да отговори на високите изискванията на клиентите, като им предоставя възможност за избор на оборудване, отговарящо на всички условия по безопасност. За високи сгради 100 - 150 m компанията предлага хаспели за товари и хора с по-модерна компютърна система и по-бърза скорост от познатите на българския пазар. Машините са с товароносимост от 500 – 2500 кг и с различни размери на кабините.

Освен за изграждането на фасади, Блек Пърл предлага инженерингови решения за тяхната поддръжка посредством различни комбинации от монорелсови решения и перманентни кранове.

От началото на годината Блек Пърл предостави оборудване за изграждането на новия хотел Хаят в центъра на София. Бяха доставени 9000 m2 скеле и хаспел за товари 1000 кг. Активно участва при изграждането на новия хотелски комплекс Хотел Палас в Св. Влас. Предоставени са 5000 m2 скеле и 3 броя хаспели за товари и хора с товароподемност 1700 кг. Блек Пърл участва и в обновяване на външната фасада на х-л България в Бургас.

До края на годината предстои участие в няколко нови проекта като Енергопроект, комплекс „Гора”, както и Болкан Бизнес център. На всичките ще им бъде предоставено специфично оборудване според нуждите на проекта.

Блек Пърл вече притежава и лиценз за поддръжка на оборудването, с което допринася за още по-качественото и надеждно обслужване на своите клиенти.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини