СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 6, 2019

Висококачествена врата за магазини ShopRoller SR от Hоrmann

Висококачествена врата за магазини ShopRoller SR от Hоrmann

В рамките на търговски центрове, летища или по-големи магазини често е налице изискване магазините, в които се предлагат скъпоструващи продукти, като бижута или електроника, да се затварят надеждно извън работно време. В допълнение към това често се търси и привлекателна визия. С новия продукт ShopRoller SR на Hörmann производителят предлага висококачествена ролетна врата, която като опция може да се допълни и със защитаващо от взлом оборудване.

С ShopRoller SR компанията Hörmann представи на изложението BAU нов продукт, който предлага надеждно затваряне през деня и нощта на търговски помещения, както и на стадиони или заведения за обществено хранене. С това наличният асортимент от врати за магазини се допълва с ролетна врата с предлагано като опция защитно оборудване клас RC 2 или RC 3. В зависимост от сертифицирания клас устойчивост ShopRoller SR издържа на опити за влизане с взлом в продължение на минимум три (RC 2), съответно пет минути (RC 3).

В зависимост от индивидуално наличните място и сграда ShopRoller SR може да се монтира не само пред и зад, но алтернативно и в отвора. Както направляващите релси, така и платното на ShopRoller SR са от елоксиран алуминий и следователно с висококачествен дизайн. Отпечатъците от пръсти например са незабележими и повърхността е нечувствителна към почистващи препарати.

Възможен е избор между три профила на ламелите според желанието. Профилите с щанцовани правоъгълни или кръгли отвори позволяват поглед към вътрешността на помещението и така осигуряват известна прозрачност, докато плътният профил е непрозрачен. При щанцовано платно долната част може да се допълни с плътни профили, които да предпазват от навлизане на боклуци и водни пръски. Отварянето и затварянето на ShopRoller SR е комфортно, с помощта на манипулатор с ключ. Вратата за магазини може да се поръчва от м. август 2019 г. и ще се предлага с ширина от 800 до 7500 mm и височина от 800 до 4500 mm.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини