СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 6, 2019

AECO Space откри обучителен център за проектанти, инженери и архитекти

AECO Space откри обучителен център за проектанти, инженери и архитекти

В София вече има оторизиран софтуерен обучителен център за проектанти, инженери и архитекти. От тази година офисът на AECO Space ще е новата гореща точка за всички хора от креативните индустрии. Компанията откри своя първи оторизиран трейнинг център за обучения с два курса: V-Ray for SketchUp Interior Rendering Master Class и SketchUp Essential Classes - курс за напълно начинаещи в 3D моделирането.

Целевата аудитория е не само професионални потребители на софтуерите и представители на бизнеса, които търсят ефективни и ефикасни решения за визуализиране на предлаганите от тях услуги и продукти, но и ученици и студенти с интереси в интериорния дизайн и архитектурата.

Основната цел е трейнинг центърът на AECO Space да се превърне в творческо пространство за споделяне и обогатяване на знания за начинаещи и за професионалисти, повишаване на квалификацията и изграждане на общност от съмишленици. Освен ежемесечните обучения за различните нива курсисти, вече са планирани и тематични уебинари, свързани с конкретни функционалности на най-използваните софтуери в индустрията, специализирани мастер класове и представяне на интересни казуси от екстериорния и интериорния дизайн. Учебната и презентационнa зали са отворени и за гостуващи лектори и фирмени събития.

AECO SPACE е официален дистрибутор на SketchUp за Югоизточна Европа и официален дистрибутор на продуктите на Chaos Group и Transoft за региона. Компанията предлага иновативни софтуерни и хардуерни решения в сферата на креативните индустрии - архитектура, интериорен дизайн, строителство, мебелното производство, филмова и сценична индустрия, дизайн на игри и други. Част от дейността на компанията е допълване на портфолиото от услуги и разширяването на риселърската мрежа в региона.

Повече информация на сайта на AECO Space и в социалните мрежи.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини