СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 6, 2019

Газкомфорт представя обновения газов кондензен уред Vaillant ecoTEC PLUS

Газкомфорт представя обновения газов кондензен уред Vaillant ecoTEC PLUS

Новото поколение уреди ecoTEC е по-ефективно, по-дълготрайно и лесно за използване от всякога. Те са толкова компактни, че се вписват в най-малката ниша и все пак са толкова ефективни, че подсигуряват надеждно отопление и топла вода от малки апартаманти до многофамилни къщи по всяко време.

Обновеният ecoTEC плюс е концентрирана топлинна мощност само на 0,32m² от стената. С широката гама от мощности той доставя отопление и топла вода дори на по-големи къщи по-ефективно и надеждно от всякога. Новият модел използва електронна система за смесване на газ и въздух и работи с оптимална модулация. Това намалява консумацията на енергия и емисиите, а също така увеличава ефективността на отоплението и топлата вода. Вграденият кондензационен топлообменник и новите помпи с висока ефективност осигуряват допълнителна икономия на енергия. И гениалната система за свързване позволява бързата и перфектна инсталация на всяко място.

Vaillant предлага изключителна ефективност: нисък разход на енергия за топла вода и отопление - и по-ниски сметки за газ за вас. EcoTEC PLUS е интелигентен: той усеща, че нямате нужда от максимална отоплителна мощност и може да използва 16% от максималната си мощност за да пести енергия и пари. Именно това е, което искате от вашия котел: Искате да е ефикасен, лесен за използване, надежден, тих и с гарантирано сервизно обслужване.

Топлообменникът от неръждаема стомана, първокласните му компоненти и акредитацията Quiet Mark означава, че с ecoTEC PLUS животът е песен.

Гамата на ecoTEC PLUS включва: Три двуконтурни модела с мощност – 24, 30 и 35 kW; Пет едноконтурни котела с мощност – 16, 24, 38, 48 и 65 kW; възможност за работа с пропан-бутан, където е необходимо.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини