СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XVI, брой 6, 2019

Weber България стартира промоционална кампания

Weber България стартира промоционална кампания

Saint-Gobain Weber България стартира националната промоция „Лепи плочки, събирай плочки!“ в подкрепа на добрите майстори. Само от 2 септември до 15 ноември 2019 г. желаещите да се включат в промоцията трябва да закупят продукти, участващи в кампанията, да изрязват и събират промоционални елементи и да ги изпратят в запечатан плик до офиса на компанията в гр. Костинброд.

Наградите са много и разнообразни - от работно облекло и аксесоари, до електрически инструменти и предмети за свободното време. Правилата за участие са лесни, а стъпките, които желаещите да участват в промоцията трябва да следват, са само три.

Първо те трябва да купуват Weber лепилата, участващи в промоцията - webercol стандарт; webercol профи; webercol грес; webercol флекс. Клиентите могат да ги намерят в дистрибуторската мрежа на Weber. Всяко едно от лепилата носи различен брой Бонус точки. Втората стъпка е да открият промоционалния символ – специфичната "капка" на Weber, който се намира на гърба на торбата на всеки един от продуктите, част от промоцията. Клиентите трябва да изрязват символите, да ги събират и след като ги изпратят могат да получат награди.

Колкото повече „капки“ са събрани, толкова повече награди могат да бъдат спечелени. Отрязъците трябва да се изпратят в запечатан плик по куриер или с препоръчано писмо, на адреса на офиса на Saint-Gobain Weber в България в гр. Костинброд за отдел "Маркетинг" и Промоционалната кампания "Лепи плочки, събирай точки!" Освен отрязъците, в плика трябва да присъства контактната форма по образец, в която да бъде посочена конкретната награда/награди, която клиентът би искал да получи.

Weber е част от групата Saint-Gobain и оперира на българския пазар от 2001 г. “We care” („С грижа за Вас“) е водещият слоган, отличителен белег и ангажимент, който ръководи компанията Weber във всяко нейно действие.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини