СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XI, брой 5, 2014

Изотех Груп предлага на българския пазар система за кръгъл кофраж FARESIN

Изотех Груп предлага на българския пазар система за кръгъл кофраж FARESIN

FARESIN системата за кръгъл кофраж представлява кофражна система за многократна употреба, за изпълнение на кръгли стени и форми при изграждането на резервоари, рампи и др. Проектирана е за бързо и лесно монтиране и демонтиране. Другото голямо предимство на тази система се състои в това, че кофражните платна са универсални и освен за кръглия кофраж, могат да се ползват и за останалите детайли на обекта, които трябва да се кофрират.

Системата включва: кофражни платна, шарнири и свързващи елементи. Платната FARESIN със стоманена или алуминиева рамка с дебелина 100mm позволяват да се реализират стени със значително намалени разход и време при изпълнението на монтажа. Кофражните платна, свързани посредством шарнира, чийто ъгъл може да се регулира, образуват кофража на стената, която ще трябва да се реализира.

Платната и шарнирът се свързват помежду си с помощта на скоба за подравняване или щифт и благодарение на стягащи шпилки и гайки гарантират една перфектна здравина по време на фазата на изливане на бетона, до едно максимално налягане от 60 kN/m2 до 80 KN/m2.

Благодарение на финландския шперплат, покрит с фенолна смола с дебелина 18mm, който Изотех Груп предлага, се реализират перфектно гладки стени. Шарнирът за кръгъл кофраж е изработен от висококачествена стомана, боядисан в зелен цвят, той се свързва към кофражните платна посредством спомагателните елементи за свързване като подравняваща скоба или щифт и клин, и заедно с платната на FARESIN позволява да бъдат реализирани кръгли резервоари, изкуствени водоеми, скатове, рампи и всякакви други детайли с кръгла форма.

Възползвайте се от предложенията на Изотех Груп за закупуване с изгодна схема чрез собствен оперативен лизинг или го наемете чрез договор за наем.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини