СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XI, брой 5, 2014

Нови колекции PVC ламперия с марка VOX

Нови колекции PVC ламперия с марка VOX

Новите колекции PVC ламперия с марка VOX – Модерна /Модерна Декор и Камък предоставят невиждана досега възможност за комбинации, както между различните декори, така и между различните колекции. Всички декори, използвани при проектирането на тези колекции, са подбрани така, че да позволят създаването на индивидуална, неповторима композиция. Различните разцветки могат да бъдат съчетани като една палитра от нюанси. Дизайнът и текстурата на отделните колекции са вдъхновени от естествените материали; колекцията Модерна имитира повърхностите на метал и дървесина, а колекция Камък е продиктувана от структурата на камък.

За да се осигури бърз и същевременно елегантен завършек на композицията, се препоръчва използването на универсален, самозалепващ, полимерен, довършителен профил, предлаган в цветове, напълно съответстващи, както на новите, така и на останалите декори от офертата на VOX.

Освен естетичните и функционални характеристики, които се търсят при подбора на стенни облицовки за интериора, европейският лидер в производството на ПВЦ облицовки – VOX Profile, предлага на българските потребители и решения, осигуряващи висока естетика, сигурност и безопасност. Ламперията се произвежда от висококачествени материали чрез иновативна екструзионна технология и в условия на непрекъснат качествен контрол от поточната линия до клиента. Продуктът притежава свойства на труднозапалимост, не отделя токсични вещества в околната среда и е 100% рециклируем. Доказани с необходимите европейски сертификати, показателите обуславящи безопасността при експлоатация на ламперията с марка VOX, я правят доказано подходяща за приложение в разнообразни закрити помещения.

Системата за стенна облицовка с марка VOX притежава и редица преимущества спрямо алтернативни продукти, предлагани на българския пазар: 100% водоустойчивост, бърз и чист монтаж, лесна поддръжка и дългогодишна издръжливост.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини