СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина IX, брой 4, 2012

Валерий С&М Груп пуска на пазара нова гама инструменти от продуктовата серия RTR

В средата на месец май Акционерно дружество Валерий С&М Груп отбеляза своя 20 годишен юбилей.

Един от поредицата реализирани проекти в чест на юбилея е пускането на пазара на нова гама инструменти от продуктовата серия RTR. След успешно наложените RTR и RTR MAX, пазарът посрещна с интерес и RTR Premium - хоби електроинструменти с високо качество и балансирана цена от средния ценови сегмент в бранша.

Инструментите RTR Premium са разработени в сътрудничество с водещи специалисти в сферата на проектирането и производството на електроинструменти. Придружени са от всички сертификационни документи, изисквани от държавните органи в Република България. Гаранционният срок на продуктите RTR Premium е две години. Следпродажбеното гаранционно и извънгаранционно обслужване се извършва в оторизирани сервизи в цялата страна.

Освен традиционните ударо-пробивни, шлайфащи, шлифовъчни и дървообработващи машини, помпи и градинска техника, RTR Premium предлага нова серия литиево-йонни акумулаторни инструменти. Литиево-йонната технология на захранване осигурява икономичност при работа и по-висока ефективност.

Потребителите проявяват силен интерес към: акумулаторни ножици за рязяне на различни видове материали – пластмаса, картон, плат, кожа и др. Батерия Li-ion 3,6 V; акумулаторна бормашина с двукомпонентен корпус, окомплектована с две Li-ion батерии 1,5 Ah, 18V; акумулаторна подвижна лампа с 18 LED светлина. Батерия Li-ion 1,5 Аh, 3,6 V и мултифункционален акумулаторен уред за рязане, шлайфане, шлифоване, премахване на фуги в теракот и фаянс. Батерия Li-ion 1,5 Аh, 10,8.

Валерии С&М Груп предлага на българския пазар професионални и хоби инструменти, машини и консумативи. Продуктовата гама, предлагана от Валерий С&М Груп, надхвърля 11 000 артикула. Активното проучване на потребителското търсене и предпочитания, предлагането на широк асортимент от качествени, надеждни и съобразени с най-новите технологични постижения продукти, прави Валерий С&М Груп в предпочитан търговски партньор.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини