СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина IX, брой 4, 2012

Технология GEZE за естествено димоотвеждане, отговаряща на всички нормативни изисквания

Технология GEZE за естествено димоотвеждане, отговаряща на всички нормативни изисквания

Системите за естествено димоотвеждане на GEZE SHEV (естествени проветрители за дим и горещ въздух, съгласно стандарт EN 12101‑2) предлагат висока гъвкавост при избора на тествани и сертифицирани задвижвания и профилни системи.

За сигурното взаимодействие между отворите за приточен и отработен въздух, GEZE предлага пълна гама от напълно координирани помежду си продукти за димоотвеждане.

Системи на GEZE за приточен въздух включват: GEZE TSA 160 NT; GEZE Slimdrive SL; GEZE K600. Системите на GEZE за отработен въздух включват: GEZE E740; GEZE RWA100E; GEZE E8х0; GEZE E1500/ E3000.

За постигане на изцяло интегрирани решения ГЕЦЕ предлага и комбиниране на посочените компоненти със системите за врати GEZE – RWA TO, електрическо задвижване със сгъваемо рамо GEZE RWA K600, системите за автоматични врати GEZE

Перфектното системно решение централата MBZ 300 RWA позволява координираното задействане и сработване на всички отвори за приточен и отработен въздух.

Наредба № Iз-1971 и задължителните европейски регламенти (регламент 305/2011 за определяне на хармонизирани условия за предлагането на пазара на строителни продукти и за отмяна на Директива 89/106/ЕИО на Съвета) и стандарти (12101) в областта на вентилацията и RWA, поставят всички участници пред големи предизвикателства. Във всяка една фаза на вашия проект, компетентният екип на ГЕЦЕ се изправя с вас пред тези стандарти и изисквания. Във фазата на изготвяне на концепции и покана за участие в търг, консултантите ще подпомогнат превръщането на вашите идеи в обоснована търгова спецификация. Реализацията на проекта добива завършен вид с една широкообхватна и иновативна концепция за поддръжка с индивидуални пакети за сервизно обслужване. Опитният екип от сервизни техници на ГЕЦЕ се отличава с бърза реакция, компетентност и гъвкавост и е винаги на ваше разположение.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини