СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина IX, брой 4, 2012

Глобал-тест представя ново поколение дата логери на Testo

Глобал-тест представя ново поколение дата логери на Testo

Новото поколение дата логери от Testo за измерване на температура и влага се характеризират с изключително лесно опериране и абсолютна сигурност. С асортимента си от общо 13 дата логери от сериите testo 175, testo 176, и двата мини дата логера testo 174T и testo 174H, Testo предлага най-доброто решение за всяко приложение. Нововъведение е логерът testo 176 P1, с който освен температура и влага, се измерва и документира абсолютно налягане.

Всички нови дата логери от сериите testo 175 и testo 176 имат USB интерфейс и SD карта, благодарение на които се извършва бързо и лесно изчитане на данните. Значително големият обем на паметта позволява логерът да се изчита значително по-рядко. Захранването чрез стандартни батерии и по-дългият живот на батериите дават възможност логерите да регистрират данни без прекъсване до няколко години. Достъпът до менюто и оперирането само с един бутон, което се е доказало като изключително удобно при работа, се запазва и при новото поколение дата логери.

За програмиране и изчитане на дата логерите, както и за анализ на данните, Вие разполагате с три версии на софтуера в зависимост от Вашите изисквания.

Дата логерите имат следните приложения: мониторинг на охладителните вериги и бързоразвалящите се продукти при транспорт и съхранение; мониторинг на температура и влага в жилищни, работни и складови помещения; професионален мониторинг на температурата в хладилни и фризерни помещения; едновременен мониторинг на температурата на въздуха и тази на продукта чрез свързване на външна сонда; едновременно измерване на температурата и влагата от няколко измервателни местоположения, чрез свързване на различни сонди за различните приложения; изключително точно и сигурно документиране на околните условия в лаборатории.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини