СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина IX, брой 4, 2012

С керемиди на Техносим бяха реализирани няколко проекта през последните месеци

С керемиди на Техносим бяха реализирани няколко проекта през последните месеци

С настъпването на пролетта строителният сезон започна с пълна сила. В това число и сезонът на покривите, чийто пик е през есента. Сега е времето на покривите, останали непокрити от предния сезон. Като този на църквата „Св. Преображение Господне“ в Пловдивския квартал „Тракия“. За покриването на храма, Техносим направи дарение на Пловдивската Света Митрополия от 4080 броя керемиди и всички необходими допълващи елементи за покрив. Дарените керемиди са модел Онда с класически профил средна вълна, в керемидено червен цвят. Те изключително добре се съчетават с традиционната архитектура на храма. Главният изпълнител на обекта - фирма Реал Билдинг, вече изпълни покрива с обща квадратура 400m².

Керемидите на Техносим бяха предпочетени и за изпълнението на 10-те къщи за част от най-пострадалите от наводнението в село Бисер. Избраният от изпълнителите модел е плоска керемида Плано в традиционен червен цвят. Керемида Плано е не само единствена по рода си като профил, но и два пъти е награждавана за най-добър строителен продукт сред покривните покрития. Проектът стартира в края на април и се финансира от средства, набрани от благотворителната кампания на Българския червен кръст.

Керемидите на Техносим вече се доказаха на пазара като изключително качествен продукт, отговарящ на съвременните изисквания и стандарти за здравина и дълготрайност, без те да са за сметка на безупречния вид на продукта.

С керемидите на Техносим времето е ваш приятел. Произведени от естествени материали, водоустойчиви и мразоустойчиви, тествани при екстремни климатични условия, не остаряват, а с времето увеличават своята здравина и якост.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини