СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 4, 2016

Фирма Бисайд представи новите продукти на Beninca

Фирма Бисайд представи новите продукти на Beninca

В края на май т.г. в софийския шоурум на фирма Бисайд – филиал в България на италианския холдинг Beninca, бяха представени новите продукти на Beninca: JIM.3 ESA Turbo - супер-бърз двигател за гаражни секционни врати, оборудван серийно с енкодерно устройство, което осигурява максимална безопасност и прецизност във фазите на движение на вратата. Скоростта на новото задвижване е увеличена със 75% спрямо стандартната версия на двигателите, достигайки 15,5 м/мин. Система с амперметричен датчик спомага за откриването на препятствия и предотвратяването на удар. В двигателя е вградена енергоспестяваща сервизна LED светлина.

Работата на JIM.3 ESA Turbo е гарантирана дори при отпадане на основното захранване, ако бъдат свързани батерии, които се поместват идеално в мотора. Двигателят е оборудван и с енерго-спестяваща система ESA, която свежда консумацията на ток почти до нула, когато системата е в покой.

Ново поколение дистанционни управления от фамилията TO.GO. С цел подобряване нивото на сигурност, Beninca разработи ново ARC (advanced rolling code) кодиране, което представлява еволюция на ролинг кода. ARC е по-съвършено ролинг код кодиране благодарение на дължината на предавания код (128 бита, срещу 64 на настоящите предаватели) и гарантира абсолютно ниво на безопасност. Новото кодиране прави предавателите TO.GO невъзможни за клониране и ги превръща в ключов елемент от контрола на достъпа.

За отбелязване е и новият естетичен вид на дистанционните управления. Те притежават функционални и компактни бутони. Наблегнато е на ергономичността, като е променен размерът на дистанционните и на бутоните. Новият облик запазва италианския дизайн на фамилията дистанционни TO.GO в стил „клавиши на пиано“ в цветове черно и бяло. Както и досега, черната версия е за дистанционни с променлив код, бялата – за дистанционни с фиксиран код.

Новите продукти на Beninca вече са налични в магазинната мрежа на Бисайд в страната.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини