СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 4, 2016

Schrack Technik успешно приключи традиционните си Инфодни 2016

Schrack Technik успешно приключи традиционните си Инфодни 2016

Инфодните на Шрак Техник се превърна в традиция през последните години. Те са част от поредицата презентации, които се организират в различни градове на страната, с цел представяне на иновациите и тенденциите в бранша, както и актуализираната продуктова оферта на компанията.

Началото на поредицата мероприятия за тази година беше поставено в София на 31 май. Следващите представяния бяха в Пловдив на 2 юни и във Варна на 7 юни. Те ще продължат през есента и в други градове на страната. Събитията бяха открити от инж. Стилиян Янев – Управител на Шрак Техник, и продължиха с презентации и представяния на специалисти от компанията. С всяка следваща година компанията се радва на все по-засилен интерес.

Темите, разгледани на тазгодишните Инфодни, включваха актуално тълкуване на нормативната уредба при асемблиране на табла НН. За първи път в България беше представен Апарата за откриване на повреда с дъга (Arc Fault Detection Device). Наред с него много голям интерес сред гостите предизвика и темата: Schrack Design - Софтуер за проектиране. Schrack Technik показа и новости при: електроинсталационни и защитни материали и апарати, системи за контрол на достъпа и IP системи. Сред изложените мостри компанията показа още и: Аудио и видео домофонни системи; Системи за домашна автоматизация KNX; Решения за осветление. С осветителната техника на SCHRACK компанията предлага многообразен и широкообхватен спектър от осветителни решения (дизайнерско, за публични сгради, интериор и екстериор) с иновативни концепции и стилистични елементи. LED осветителите от серията Arktur 2 са разработени специално за подмяна на метал-халогенни лампи и живачни лампи, и са идеални за осветяване на производствени и складови халета в индустрията. След успехът на ARKTUR през изминалата година, от компанията пускат на пазара индустриално осветление ARKTUR 2 нова гама с подобрени параметри.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини