СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 4, 2016

Българският производител на мотокари IPO Lifts с участие на CeMAT 2016

Българският производител на мотокари IPO Lifts с участие на CeMAT 2016

За поредна година българският произодител на мотокари IPO Lifts представи своята линия товароподемни машини на едно от най-мащабните изложения за интралогистика в Европа – CeMAT 2016.

Изложението се проведе в Хановер, като основен фокус на щанда на IPO Lifts тази година бе линията високопроходими мотокари 4х4. Посетителите на изложението имаха възможността да разгледат изложената 5-тонна машина със своя изцяло обновен дизайн. Мнозина тестваха сами някои от функциите й, разгледаха компонентите под капака на съоръжението и изпробваха удобната, пригодена за комфортна работа шофьорска кабина.

Машината е с два задвижващи управляеми моста и със специално предназначение за работа на тежки и труднопроходими терени - в мини, за дърводобив, селско стопанство, пустинни местности и други. Високопроходимата машина е с 4 задвижващи колела и специално увеличен радиус на завиване за по-висока маневреност – 6200mm. Комплектована е с висококачествени компоненти от доказани на пазара производители – 4 цилиндров дизелов двигател Perkins, хидродинамична трансмисия и двигателен мост DANA. Устойчивата триплекс повдигателна система е проектирана от дизайнерския екип на фирмата и осигурява безкомпромисна издръжливост, максимална стабилност на товара и пълна височина на повдигане.

Интерес предизвика авторският дизайн на машините, както и стандартът на вградените компоненти, осигуряващи тяхната ефективност и надеждност – Cummins, Perkins, Dana, Graziano и други. Посетителите бяха заинтересовани да научат повече за възможността за производство на специални машини според изискванията на клиента, както и за процеса на тяхното проектиране.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини